2777
2789
عنوان

قهرمن باشوهرم

717 بازدید | 36 پست

سلام وشب بخیر دوستان محترم 

من ۱۲ساله ازدواج کردم الان نزدیک ۳هفته است ک باشوهرم حرف نمیزنم وجای خوابم رو جدا کردم .علتشم این هست ک بعداین همه سال ک هربارتوذوقم میزد چندهفته پیش میخاستیم .....داشته باشیم ک بازتوذوقم زد ومنم ادامه ندادم و ازاونموقع من باهاش اوکی نشدم ک دو روز بعد من خواستم برم بازار وپول خواستم ایشون به من نداد گویا بهش برخورده بود ک چرامن این رفتاروکردم بااین که تقصیر خودش بود واینکه این اقا دراین مدت ازدواجمون همیشه بمن پول کم کم میده ومن ازاین بابت ناراحتم چندباری مثلا هی دویست سیصد هرچندروز مستقیما یاتوسط دخترم خواسته بهم برسونه ک من نخواستم و پس زدم و این مدت یکبارهم پیش قدم شد برای اشتی و برگشتن ب روال سابقمون امامن روی خوش نشون ندادم .البته پیش قدم ک چ عرض کنم من ک جاموجداکردم ایشونم اومد مثلا منو بغل کرد وشروع کرد قلقلک دادن بدون هیچ حرفی .الان بیشترقهرم سراین هست ک چرا درست حسابی هرماه یا هرهفته بمن یه پول معین نمیده ک لااقل من هم بتونم یه خرید راحت یایه پس اندازدرست داشته باشم .ولی ایشون اصلا علتش روهم نمیپرسه .خیلی ناراحتم .اصلا حتی نمی دونم اگه سرصحبتو باز کرد و علت خواست درمورد قهرم چی بگم .خیلی اینمدت اذیتم کرده ولی آدمی هستم ک بدبای کسی تو ذهنم نمی مونه وهمین باعث می شه ازم سواستفاده بشه واقعا اذیت شدم و مستاصل ..اگرتجربه ی مشابه دارید کمکم کنید ممنون میشم 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

یعنی چطوری میزنه تو ذوقت

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چطوری میزنه تو ذوقت

خوب مثلا یه ارایشی یایه لباسی میپوشم میگه این چیه فلانه بهمانه 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

عزیزم کاملا به قدرت ادامه بده چون اگه خام شی روال همینه اگه تا ۳ ۴ روز دیگه نیومد آشتی غذا هم نپز تو منگنه قرار بده تذ بیاد سر صحبت. اگه اومد همه حرفای دلتو بگو. بگو قانون ایران و شیعه که مرد علاوه بر تمام خرجهای خونه به زن نفقه و پول بده .مگه من گنجشکم ذره ذره مثقال پول میدی. قشنگ هر ماه فلان مبلغ و واریز کن. وگرنه..... 

جای خوابتو جدا نکن هیچوقت

حتما برگرد امشب پیش شوهرت

اینجوری خیلی غرورشو خرد میکنی

درخواست پولتم با مهربونی و قربون صدقه بگو تا اثر کنه

درباره رابطتونم یه وقتی که غذاشو خورده خسته نیست بشینید صحبت کنید یا براش نامه بنویس بگو ناراحت میشم

خوب مثلا یه ارایشی یایه لباسی میپوشم میگه این چیه فلانه بهمانه

از اون مرداس بلد نی ذوق کنه الکی به شوخی مسخره میکنه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ب نظرم اگه اینبار خواست باهاتون اشتی کنه یا هرچی شما قهر نمونید و بشینید باهاشون صحبت کنین و بگین ک از اینکه خورد خورد پول بگیرین ناراحتین و باید هرزمان ک پول داشتن در ماه مثلا حقوقشون رو گرفتن توی تاریخ مشخصی ب شما پول بدن.شاید خدایی نکرده اصلا اتفاق بدی افتاد و شما ب پول نیاز داشتین و اون لحظه شوهرتون نباشه.

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

من سیاست زنانه بلد نیستم فقط میدونم نباید جاتو از شوهرت جدا میکردی

عزیزم خودمم میدونم ولی یک عمره من باهمه چیش ساختم و خیلی جاهاازخودگذشتگی کردم خیلی جاهاهم سیاست زنانه بهم کمک کرد ولی واقعا این مرد برام ناشناخته است هنوز کوچیکترین رفتاراش رو نمیتونم حدس بزنم همیشه طلبکاره 

خب از کجا بدونه پول میخوای ؟وقتی بغلت کرد باید میگفتی بهش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چقدر دلایل دعواهاتون بچگونه است

بچه گانه نیست حتمااذیتم که قهرکردم دیگه واقعا چاره ای برام نموند همیشه تحمل کردم و ازهرراهی بگی رفتم ولی جوابی نگرفتم 

ب نظرم اگه اینبار خواست باهاتون اشتی کنه یا هرچی شما قهر نمونید و بشینید باهاشون صحبت کنین و بگین ک ...

ممنونم عزیزم چقد خوب حرف میزنی .ولی واقعا نمیتونم خودم شروع کننده باشم ایشون خیلی باسیاست هست و همه چیزرو بنفع خودش تموم میکنه وبازهم ب روال سابقش ادامه میده 

جای خوابتو جدا نکن هیچوقتحتما برگرد امشب پیش شوهرتاینجوری خیلی غرورشو خرد میکنیدرخواست پولتم با مهرب ...

خیلی اینجورکردم وجواب نگرفتم واقعا مستاصل شدم ک ب قهرپناه اوردم وگرنه میدونم قهرحرکت بچگانه ای هست