2777
2789
عنوان

سرطان تیروئید صدام درنمیاد

206 بازدید | 11 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه و همیشهههه تنتون سالم باشه

من ۲۲ سالمه تقریبا ۷ روز پیش جراحی تیروئید داشتم و تیروئیدم را دراوردم این چند وقت خیلی بهم سخت گذشت خشبختانه اصلا افت کلسیم نداشتم اما صداام خیلییی ضعیف شده دکتر بهم گفته باید به حنجرم استراحت بدم منم یک هفته است حتی یک کلمه حرف نزدم خیلی اعصابم خورد شده و نگرانم میترسم همیشه همینجوری بمونه دوستان لطفا اگر کسی خدایی نکرده چنین تجربه ای داره لطف کنه به اشتراک بزاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من اطلاعی نداریم ولی فکر کنم تو دوران نقاهت بیماری و جراحی و عمل هستین گلم الهی زودتر بهبود پیدا کنین الهی همیشه سلامت و زنده باشین عزیزم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

سلام عزیزم به علت این که توی تیروییدرکتومی تیرویید به تارهای صوتی نزدیک هست ممکنه باعث تحریک تارهای صوتی شه زمان بده به خودت توی دوره نقاهت هستی و کم کم انشالله برمیگرده تحت نظر دکترت باش توی این مدت همیشه سلامت باشی❤️

نگران نباش خوب میشهاقوام مون همین طور بود یه مدت گذشت همه چی عالی شد.صدا هم بر می گرده

خداروشکررر خداکنه صدای منم برگرده دکترم خیلی خوب بود بهم گفت گریه نباید بکنی بعد از عمل اما من تا بهوش اومدم ناخوداگاه شروع کردم به گریه 😓

خداروشکررر خداکنه صدای منم برگرده دکترم خیلی خوب بود بهم گفت گریه نباید بکنی بعد از عمل اما من تا به ...

نگران نباش بر میگرده .مطمان باش. چیز خاصی نیست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.