2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 74 پست
پسر شما الان چه دارویی میخوره واسه سرفه؟

نئوتادین، سودوافدرین، اسپری بینی فلوتیکازون، انتی بیوتیک هم آموکسی سیلین

دیگه آب شلغم و روتارین و آب به پخته و ... اینارو هم مدام میخوره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نه به دکتر گفتم بستری کن خوب شه گفت بیمارستان جا نداره سرپایی دارو بخوره بهتره الکی بستري نمیکنم واق ...

من که بستری هم کردم. یه هفته خوب بود. دوباره بعدش علائم شروع شد 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اصلا خوب شدنی نیست دو روز خوب میشه مجدد برمیگرده عزیزم اگه میتونی اون تاپیک تگم کن مرسی

اسمتو پیدا نمیکنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15013548/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%A8%D8%AF%DB%8C-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A8-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7?page=20

لینکش اینه

کمتر شده دیگه مثل اوايل نیست اون موقع ها خفه میشد نفس نمی‌تونست بکشه شب تا صبح باید بهش میکردم راه م ...

پسر منم همینطور بود. الان حداقل ۳ ساعت میخوابه. بعد سرفه می افته. بیدار میشه یه نیم ساعتی بیداره دوباره چند ساعت میخوابه

پسر منم همینطور بود. الان حداقل ۳ ساعت میخوابه. بعد سرفه می افته. بیدار میشه یه نیم ساعتی بیداره دوب ...

وای دختر دوباره از دیشب نمیتونه بخوابه داره خفه میشه الهی من بمیرم براش این چه مریضی بود 😭😭یعنی‌یه سره سرفه داره تنفس تنگی 

دلم‌خوش بود کم‌کم داره خوب میشه و تو خواب سرفه نداره امروز و دیشب وحشتناک گذشت الان‌میخوام ببرم دکتر دوباره ببینه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

وای دختر دوباره از دیشب نمیتونه بخوابه داره خفه میشه الهی من بمیرم براش این چه مریضی بود 😭😭یعنی‌یه ...

پسر منم همینه. از بیمارستان اومد یک هفته خوب بود. از ۵ شنبه دوباره سرفه، صداش شدید گرفته بود. الانم سرفه سرفه

چند سالشه؟ 

خواهر من از شهریور گرفته هنوز کامل خوب نشده. فک کنم تا عید درگیریم. من ۵ شنبه بردم دکتر. پسرم خیلی از دکتر میترسه. حالش اونجا خیلی بد شد. دیگه تا ۱۰ روز همین داروها رو میدم.

کنارش گیاهی هم میدم. روتارین و شلغم و فرنی و آب سیب و آب سیب و به پخته. انشالله که خوب میشن

وای دختر دوباره از دیشب نمیتونه بخوابه داره خفه میشه الهی من بمیرم براش این چه مریضی بود 😭😭یعنی‌یه ...

به دکتر گفتین نفسش تنگ میشه؟

دختر منم میگه مامان من یهو نفس کم میارم مثلا گاهی یه نفس عمیق میکشه 

دکتر به شما نگفت این چه کوفتیه هی برمیگرده

پسر منم همینه. از بیمارستان اومد یک هفته خوب بود. از ۵ شنبه دوباره سرفه، صداش شدید گرفته بود. الانم ...

تازه از مطب برگشتم دوباره دارو داد ای خدا من مرگ بده اینبار برگشت گفت حساسیت هربار یه چیز میگن 

اینبار گفت سینوس‌ها و غدد لنفاوی زیر گلوش ورم کرده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شما رفتین دکتر باز؟آخه چی میگن دکتر؟

تازه برگشتم اینبار گفته سینوس هاش و غدد لنفاوی و ریه هاش هم حساس باید تحمل کنی تا پاییز بگذره میگفت زمستون بهتر میشن دوباره بهار شروع میشه

خدایا این چیه دیگهشما از ریه ش عکس نگرفتی؟به دکتر نگفتی؟

به دکتر گفتم گفت حساس شده دیگ نیازی به عکس نیست  

بیچاره شدیم بخدا

تازه از مطب برگشتم دوباره دارو داد ای خدا من مرگ بده اینبار برگشت گفت حساسیت هربار یه چیز میگن اینبا ...

نه عزیزم حساسیت نیست. دقیقا ویروس ebv. همه این علائم رو پسر منم داشت و از علائم همین ویروسه. پسر من آزمایشش رو داد و مثبت شد. غدد لنفاوی گردن ورم میکنه و تمام سینوس ها رو درگیر میکنه و عفونی میشه ولی کمتر به ریه میزنه معمولا.

الان دارو چی داد؟