2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 74 پست
نه عزیزم حساسیت نیست. دقیقا ویروس ebv. همه این علائم رو پسر منم داشت و از علائم همین ویروسه. پسر من ...

نئوتادین و مونته لوکاست و اسپری فلوکستید و آموکسی کلاو 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه عزیزم حساسیت نیست. دقیقا ویروس ebv. همه این علائم رو پسر منم داشت و از علائم همین ویروسه. پسر من ...

وای من چیزهای بدی راجع به این ویروس خوندم 😭😭

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نئوتادین و مونته لوکاست و اسپری فلوکستید و آموکسی کلاو

پسر منم الان نئوتادین میخوره. مونته لوکاست رو چند هفته پیش خورد یه دوره. انتی بیوتیک هم که اموکسی کلاو خورده قبلا الان آموکسی سیلین میخوره. اسپری هم پسر منم فلوتیکازون بینی استفاده میکنه. اسپری حلقی سالبوتامول هم برای سرفه خیلی خوبه.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وای من چیزهای بدی راجع به این ویروس خوندم 😭😭

نه بابا. ببین منم اول ترسیدم. بعد بیشتر تحقیق کردم. اون چیزای بدی که میگی برای بعضی نژادهاست. آسیای شرقی و آفریقایی ها. بعد ۹۵ درصد مردم این ویروس دارن. به هر حال اکثرا مبتلا میشن. همون تب خال هست. من فکر میکنم علت سرفه های این بچه ها هم تحریک گلو هست. فکر نمیکنم ریه شون عفونت شدید داشته باشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پسر منم الان نئوتادین میخوره. مونته لوکاست رو چند هفته پیش خورد یه دوره. انتی بیوتیک هم که اموکسی کل ...

چرا اسپری داد دو تا داره 

نمیدونید دوره دورمان چقدره؟ تو فکرشم‌ببرمش شهر دیگه دکترای شهر ما اصلا داغونن بخدا خسته شدم

نه بابا. ببین منم اول ترسیدم. بعد بیشتر تحقیق کردم. اون چیزای بدی که میگی برای بعضی نژادهاست. آسیای ...

الان یه ساعته مثلا خوابه کلی چه خوابی رسما داره خفه میشه نمی‌تونه یه نفس درست جوابی بکشه 

چرا اسپری داد دو تا داره نمیدونید دوره دورمان چقدره؟ تو فکرشم‌ببرمش شهر دیگه دکترای شهر ما اصلا داغو ...

ببین من پیش دکترای خوبی بردم. دقیقا همین داروها رو میدن. فقط باید صبر کنیم. درمان خونگی هم بکن. روتارین بده. آب سیب و به پخته. شلغم اینا هم خوبه. خودم سیب پخته میخورم اصلا سرفه ام کامل می افته. پسرم نمیخوره، ابش رو بهش میدم با کلک و حقه

الان یه ساعته مثلا خوابه کلی چه خوابی رسما داره خفه میشه نمی‌تونه یه نفس درست جوابی بکشه

ای جان، طفل معصوم. من برای پسرم قبل خواب اسپری میزنم، دو سه ساعت میخوابه بعد سرفه اش شروع میشه 

ای جان، طفل معصوم. من برای پسرم قبل خواب اسپری میزنم، دو سه ساعت میخوابه بعد سرفه اش شروع میشه

بخدا که بریدم این چه مصیبتی بود گریبانمون گرفته 😭😭😭دلم خوش بود سرفه های شبش قطع شد ولی دو شب بچم حتی یه نفس عادی هم بهش حروم شده

بخدا که بریدم این چه مصیبتی بود گریبانمون گرفته 😭😭😭دلم خوش بود سرفه های شبش قطع شد ولی دو شب بچم ...

همین اسپری ها رو دو سه روز استفاده کنی، سرفه کم میشه. فلوتیکازون بلافاصله موثر نیست. چند روز باید استفاده بشه. فقط طرز استفاده اش خیلی مهمه و اینکه بعد استفاده دهنشو بشوره. براش دم یار هم گرفتی؟ دکتر گفت ۱۰ بار باید توی دم یار نفس بکشه تا اثر کنه اسپری

همین اسپری ها رو دو سه روز استفاده کنی، سرفه کم میشه. فلوتیکازون بلافاصله موثر نیست. چند روز باید اس ...

اره با دمیار و گفتش حداقل یه دقیقه نگه داره 

اره با دمیار و گفتش حداقل یه دقیقه نگه داره

خوبه. چند روز استفاده کنه انشالله خیلی بهتر میشه. بعد اگه بلده روزی یکی دو بار اب نمک قرقره کنه. پسر من بلد نبود دیگه مجبورش کردم تا یاد گرفت. دکتر گفت خیلی خوبه. اسپری کلرور سدیم برای بینی هم بزن 

خوبه. چند روز استفاده کنه انشالله خیلی بهتر میشه. بعد اگه بلده روزی یکی دو بار اب نمک قرقره کنه. پسر ...

مرسی عزیزم الهی حال بچه هامون خوب بشه ای خدا دیگه بد و بلا سمتشون نیاد

مرسی عزیزم الهی حال بچه هامون خوب بشه ای خدا دیگه بد و بلا سمتشون نیاد

الهی آمین

من این تاپیک رو ذخیره میکنم اگه هز چیزی نتیجه گرفتم باهاتون در میون میزارم. شمام لطفا اگه از چیزی نتیجه گرفتی به من بگو 

انشالله که هر چه زودتر خوب میشن. به امید خدا 

الهی آمینمن این تاپیک رو ذخیره میکنم اگه هز چیزی نتیجه گرفتم باهاتون در میون میزارم. شمام لطفا اگه ا ...

چشم‌حتما خیلی لطف میکنی ممنونم