2777
2789
عنوان

ویروس جدید

425 بازدید | 74 پست

سرفه اسهال بدن درد تب سوزش سینه آبریزش؟الان دوهفته هست خوب نمیشم البته بچه هام فقط سرفه ابریزش دارن آموکسی ۶۲۵دخوردم دخترم یه بار آمو کسی ۳۱۲ فکر کنم خورد خوب نشد سرفه اش حالا دوباره دکتر  دارو داده پسرمم فقط گفت شربت خلط آور  بیچاره  شدم

الان نزدیک ۵۰ روزه بچه من همش سرفه سرفه دیگه دکتر گفت اگه تا چهارشنبه خوب نشد بستری میکنم هر هفت روز میبرم معاینه ریه هاش داغون شدیم بخدا 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سرفه خشک؟

اره خشک شبا که کلا خفه میشه خواب نداریم تا صبح

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

الان نزدیک ۵۰ روزه بچه من همش سرفه سرفه دیگه دکتر گفت اگه تا چهارشنبه خوب نشد بستری میکنم هر هفت روز ...

بهش دمنوش  میدی 

پونه ، اویشن ، کندر ، سیب بپز بده  سرخ کردنی و فست فود نخوره یه مدت

الان نزدیک ۵۰ روزه بچه من همش سرفه سرفه دیگه دکتر گفت اگه تا چهارشنبه خوب نشد بستری میکنم هر هفت روز ...

من باز اصلا سرفه ندارم فقط گاهی تب میکنم گلوم پر عفونته انقدر زیاده که ورم کرده گلوم 

دکتر گفت اگه خوب نشدی باید بری بستری شی😭😭😭😭

وای دقیقا منم ی هفتس سرما خوردم شدید یه هفته از مدرسه و امتحانات و برنامه کنکورم عقب افتادم با اینک امپول زدم اویشن خوردم همراه با قرص سرماخوردگی ولی هی بدتر میشه حالم💔

اینم ۱۵ بیشتر با آبریزش شروع شد اولش ویروس دلپیچه اسهال گرفت بعد اینو  سینه اش بد صدا میده