2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 74 پست
الان نزدیک ۵۰ روزه بچه من همش سرفه سرفه دیگه دکتر گفت اگه تا چهارشنبه خوب نشد بستری میکنم هر هفت روز ...

عزیزم بچه تون انشالله خوب شد؟ چیکار کردین چقدر طول کشید؟ پسر من از اواخر مهر ماه مریض شده. همش سرفه و آبریزش بینی. ۱۰ بار دکتر بردم و دارو و آنتی بیوتیک ولی خوب نمیشه. یه چند روز خوب میشه، دوباره شروع میشه. ۵ روزم بیمارستان بستری شد. بعد ترخیص چند روز خوب بود، باز شروع شد علائم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم بچه تون انشالله خوب شد؟ چیکار کردین چقدر طول کشید؟ پسر من از اواخر مهر ماه مریض شده. همش سرفه ...

نه عزیزم هنوزم درگیرم دکتر گفت طول درمان این ویروس سه ماهه متاسفانه مجبور به تحملیم

طفلکی ها چقدر دارو بخورن 

من حتی نفس بچم‌بوی دارو میده 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه عزیزم هنوزم درگیرم دکتر گفت طول درمان این ویروس سه ماهه متاسفانه مجبور به تحملیمطفلکی ها چقدر دار ...

ای بابا. انشالله هر چه زودتر خوب بشه. شما عکس ریه هم گرفتین؟ اسم ویروس رو دکتر نگفت؟ 

پسر من معذرت میخوام موقع دفع پی پیش بوی انتی بیوتیک میده. شده پوست و استخوون. دو روز دارو نخوره علائم شدید میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ای بابا. انشالله هر چه زودتر خوب بشه. شما عکس ریه هم گرفتین؟ اسم ویروس رو دکتر نگفت؟ پسر من معذرت می ...

نه عکس نگرفته 

گفتش ریه هاش پاک 

راه تنفسی تنگ شده 

ويروس پنومونی 

بچه من نفسش بوی آنتی بیوتیک میده حتی مدفوع اش سبز شده دارم دق میکنم

فردا باید ببرم برای چکاپ مجدد دعا کن دکتر بگه دیگ داروهاش تمديد نشه چون میترسم کبدش آسیب دیده باشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه عکس نگرفته گفتش ریه هاش پاک راه تنفسی تنگ شده ويروس پنومونی بچه من نفسش بوی آنتی بیوتیک میده حتی ...

انشالله که چیزی نیست. نگران نباش. دیروز یه نفر تاپیک زد در مورد ویروس جدید. خیلیا درگیر بودن، همه هم طولانی مدت. پسر من از دیروز باز سرفه هاش شدید شده.

انشالله که چیزی نیست. نگران نباش. دیروز یه نفر تاپیک زد در مورد ویروس جدید. خیلیا درگیر بودن، همه هم ...

اره اصلا خوب شدنی نیست دو روز خوب میشه مجدد برمیگرده 

عزیزم اگه میتونی اون تاپیک تگم کن مرسی 

ببخشید بچه شما بستری شد؟

نه به دکتر گفتم بستری کن خوب شه گفت بیمارستان جا نداره سرپایی دارو بخوره بهتره الکی بستري نمیکنم واقعا داغونم بخدا کارم شده گریه

عذر میخوام سرفه های بچتون زیاده الان؟زمانی که دارو میخوره هم باز سرفه داره؟

کمتر شده دیگه مثل اوايل نیست اون موقع ها خفه میشد نفس نمی‌تونست بکشه شب تا صبح باید بهش میکردم راه میرفتم تا نفس بکشه نمی‌تونست دراز کشیده بخوابه