2777
2789
عنوان

اطلاع از خیانت

481 بازدید | 56 پست

پسردایی همسرم به نامردش که عقد هستن خیانت کرده نمیدونم یکباره یا چند بار

به نظرتون باید بگیم و زیر سقف نرفته دختره رو نجات بدیم

یا دخالت نکنیم؟

اگر اطلاع ندیم گناه نیست؟

خودتونو قاتی نکنین

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۱۶_instagram_b2oo.jpg                                                                                                                                                      https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۳۳_instagram_oxbj.jpg

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مونده به وجدانت من باشم میگم اما غیرمستقیم

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

به نظر من ناشناس اطلاع بدید

ناشناس چجوری بگیم پیگیری کنن میفهمن که 

زنگ زدم مرجع تقلید گفت اگه ازتون نپرسیدن وظیفه ندارید بگید به نظرم عقلانی نیست اگر اینجوریه پس هر کسی هر کاری دلش میخواد انجام بده ماهم نظاره گر باشیم چیزی ام گفتن میگیم نپرسیدن که بگیم

اگر اومدن ازت پرسیدن باید بگی و گناهه اگه نگی، 

اما اگه ازت نپرسیدن نباید بگی و گناهه اگه بگی چون ابروشو بردی شاید توبه کرده و خدا بهش فرصت داده، خداوند ستارالعیوبه و این صفت رو دوست داره 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

میترسم منی که اطلاع دارم مدیون دختر باشم

نه مدیون‌ نیستی 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

من باشم از تلفن عمومی ناشناس میگم

اون اقا خیلی بی وجدانه که از اول داره بهش خیانت میکنه برن تو زندگی بدترم میشه فقط مدرک جم کن که بهش بدی

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز