barane68 مدیر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 335 عنوان اطلاع از خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 56 پست پسردایی همسرم به نامردش که عقد هستن خیانت کرده نمیدونم یکباره یا چند باربه نظرتون باید بگیم و زیر سقف نرفته دختره رو نجات بدیمیا دخالت نکنیم؟اگر اطلاع ندیم گناه نیست؟ 1403/08/04 | 18:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barane68 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 335 اگر اومدن ازت پرسیدن باید بگی و گناهه اگه نگی، اما اگه ازت نپرسیدن نباید بگی و گناهه اگه بگی چون ابر ... دقیقا به همینم فکر کردم میگم شاید پسره توبه کرده باشهولی عده ای هم میگن حق الناسه اگر نگید
سی_سی۱۸ عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1785 ۲۴ بمیرم واسه دختره حتما سنشم کمه لطفا اطلاع بده بهش ازت خواهش میکنم
paaraande عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1253 ناشناس چجوری بگیم پیگیری کنن میفهمن که زنگ زدم مرجع تقلید گفت اگه ازتون نپرسیدن وظیفه ندارید بگید به ... خب وظیفه اوناست که تحقیق کنن و بپرسن فاصلهٔ بین تو و اهدافت یک کلمه است:«اراده»🌱این فاصله را پر کن و باور کن هدفهایت از آن چیزی که فکر میکنی به تو نزدیکتر هستند.🕊️
lona_m عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 120 به نظرم اطلاع بده دختره نمیدونه میخاد با چه کسی بره زیر یه سقف و اینکه بهش نگی بیشتر زندگیش نابود میشه تا ازدواج نکردم حتما برو بهش بگو و با مدرک برو
دخترکریم عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 343 اطلاع بده الان بگی خب دختره یا جدا میشه یا حلش می کنه فردا بره سر خونه زندگیش با ی بچه برگرده خونه باباش اونموقع به دو نفر مدیون میشی
paaraande عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1253 دقیقا به همینم فکر کردم میگم شاید پسره توبه کرده باشهولی عده ای هم میگن حق الناسه اگر نگید مگه اومدن ازت راجب به پسره پرسیدن؟ فاصلهٔ بین تو و اهدافت یک کلمه است:«اراده»🌱این فاصله را پر کن و باور کن هدفهایت از آن چیزی که فکر میکنی به تو نزدیکتر هستند.🕊️
barane68 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 335 مونده به وجدانت من باشم میگم اما غیرمستقیم منم خیلی فکرم درگیره نمیدونم چیکار کنم تا دیر نشده بگمی عده میگن شاید توبه کرده خدا عیب بنده هاشو پنهان میکنه عده ای هم میگن حق الناسه باید بگی و نجاتش بدی از کجا میدونی بعدا همون یبار خیانتو تکرار نکنه
barane68 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 335 دخالت نکنین خودشون میدونن همهودتو خراب میکنی هم دختر بیچاره را زجر کش میکنی بی خبری خوش خبری دوست منم هست دختره دلم نمیاد واقعا نمیدونم صلاحش چیه شب وروز ندارم انقدر بهش فکر کردم که چیکار کنم
5444146 عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 3235 میترسم منی که اطلاع دارم مدیون دختر باشم بعدا شر میشه کلا خیانتش دیر یا زود مشخص میشه https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۱۶_instagram_b2oo.jpg https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۳۳_instagram_oxbj.jpg
barane68 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 335 من باشم از تلفن عمومی ناشناس میگماون اقا خیلی بی وجدانه که از اول داره بهش خیانت میکنه برن تو زندگی ... دقیقا بین پوشوندن ابروی مومن و اینکه نه خیانت مسئله مهمیه موندم
هانی۱۲۳سابق عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1549 من باشم به دختره نمیگم ، ولی اگه با پسردایی راحتید ،خودت یا شوهرت باهاش صحبت کنید و سعی کنید متوحه اشتباهش بشه و کارش رو بذاره کنار
barane68 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 335 بعدا شر میشه کلا خیانتش دیر یا زود مشخص میشه اخه میگم اگر قراره مشخص شه تا دختر بیچاره زیر سقف نرفته و میتونه اسم اون طرفو از شناسنامه پاک کنه بگمبعدا مشخص شه چه فایده داره راه برگشتم نداره
barane68 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 335 بمیرم واسه دختره حتما سنشم کمه لطفا اطلاع بده بهش ازت خواهش میکنم خیلی دختر ماهیه و اون پسرو واسه خودش بت کرده خیلی دوسش داره اصلا موندم چیکار کنم
barane68 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 335 مگه اومدن ازت راجب به پسره پرسیدن؟ نه عزیزم ولی چون دختره دوستم هست و باهم ارتباط داریم احساس میکنم بار نگفتنش بیشتره
paaraande عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1253 نه عزیزم ولی چون دختره دوستم هست و باهم ارتباط داریم احساس میکنم بار نگفتنش بیشتره چی بگم ، می تونی غير مستقيم بگی فاصلهٔ بین تو و اهدافت یک کلمه است:«اراده»🌱این فاصله را پر کن و باور کن هدفهایت از آن چیزی که فکر میکنی به تو نزدیکتر هستند.🕊️