2777
2789
عنوان

اطلاع از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 56 پست
اگر اومدن ازت پرسیدن باید بگی و گناهه اگه نگی، اما اگه ازت نپرسیدن نباید بگی و گناهه اگه بگی چون ابر ...

دقیقا به همینم فکر کردم میگم شاید پسره توبه کرده باشه

ولی عده ای هم میگن حق الناسه اگر نگید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ناشناس چجوری بگیم پیگیری کنن میفهمن که زنگ زدم مرجع تقلید گفت اگه ازتون نپرسیدن وظیفه ندارید بگید به ...

خب وظیفه اوناست که تحقیق کنن و بپرسن

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

دقیقا به همینم فکر کردم میگم شاید پسره توبه کرده باشهولی عده ای هم میگن حق الناسه اگر نگید

مگه اومدن ازت راجب به پسره پرسیدن؟  

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

مونده به وجدانت من باشم میگم اما غیرمستقیم

منم خیلی فکرم درگیره نمیدونم چیکار کنم تا دیر نشده بگم

ی عده میگن شاید توبه کرده خدا عیب بنده هاشو پنهان میکنه عده ای هم میگن حق الناسه باید بگی و نجاتش بدی از کجا میدونی بعدا همون یبار خیانتو تکرار نکنه

دخالت نکنین خودشون میدونن هم‌هودتو خراب میکنی هم دختر بیچاره را زجر کش میکنی بی خبری خوش خبری

دوست منم هست دختره دلم نمیاد واقعا نمیدونم صلاحش چیه شب و‌روز ندارم انقدر بهش فکر کردم که چیکار کنم

میترسم منی که اطلاع دارم مدیون دختر باشم

بعدا شر میشه 

کلا خیانتش دیر یا زود مشخص میشه

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۱۶_instagram_b2oo.jpg                                                                                                                                                      https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۳۳_instagram_oxbj.jpg

من باشم از تلفن عمومی ناشناس میگماون اقا خیلی بی وجدانه که از اول داره بهش خیانت میکنه برن تو زندگی ...

دقیقا بین پوشوندن  ابروی مومن و اینکه نه خیانت مسئله مهمیه موندم

بعدا شر میشه کلا خیانتش دیر یا زود مشخص میشه

اخه میگم اگر قراره مشخص شه تا دختر بیچاره زیر سقف نرفته و میتونه اسم اون طرفو از شناسنامه پاک کنه بگم

بعدا مشخص شه چه فایده داره راه برگشتم نداره

نه عزیزم ولی چون دختره دوستم هست و باهم ارتباط داریم احساس میکنم بار نگفتنش بیشتره

چی بگم ، می تونی غير مستقيم بگی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز