2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 38 پست
برادرتون کور که نیست حتماً سلیقه و پسند برادرتون همینه دیگه

اتفاقا بعضیا موقع ازدواج کور میشن

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
ممنون عزیزمچهره ی خیلیا متوسط یا متوسط رو به پایینه(خودمم همینم) ولی به استایل و تیپشون میرسن. آره خ ...

اگه به حرفت نکرد اهمیت نده دیگه ...ایشالا خودش کم کم متوجه میشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی هم توهین کردی هم تمسخر....😐

اینجا توی سایت کی من یا اونو میشناسه که تمسخر بحساب بیاد! برا راهنمایی تاپیک زدم، وگرنه بی زبون تر از من کسی نیست.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مردی که شلخته است زنشم شلخته میشه دیدم که میگماول رو تیپ داداشت کار کن زنش خود به خود درست میشه به داداشتم بگو پول بریزه حساب زنش تا لباس داغون نخره والا پول که باشه خانما همه میشن انجلیناجولی

من یه برادرم بنا به دلایلی اوضاع مالیش خوب نیست،یادمه خانومش تابستون و زمستون یه مانتو داشت اونو میپوشید والا همونو هم تمییز میپوشید  ،من راهم دوره نمیدونستم همون یه دستو داره خواهرم بهم گفت ،والا که تر و تمییز بود ،،،بعدشم که خواهرام به بهونه عیدی و حراجی براش چند دست خریدن ،منطورم اینکه که با همون یه دست مرتب بوده خیلی 

داداشت چطوری خوشگله بعد تو زشتی

ندیدی تا حالا واقعا ،شوهر من و برادرشوهرام خوش قیافن ولی یه خواهر شوهر دارم اصلا خوب نیست چهره اش ،،هر کی برادرا میبینه فکر میکنه که حالا خواهره چقد خوبه ولی خوب متاسفانه خواهرشوهرم همه اجزای  صورت بد فامیل تو چهره اشه،ولی موهای خوبی داشت که بخاطر رنگ و دکلره زیاد دیگه مثل سابق نیست

مردی که شلخته است زنشم شلخته میشه دیدم که میگماول رو تیپ داداشت کار کن زنش خود به خود درست میشه به د ...

سه ماهه عقد کردن. 

داداشم به تیپش میرسه اصلا شلخته نیست. اقوام آرزوشون بود دختراشونو بگیره (بخدا جدی میگم) ، هم شاغله هم چهرش خدایی خوبه. ولی خب مامانم چون با اقوام میونه خوبی نداره میگفت دخترای هیچکدومو برا پسرام نمیگیرم چون تو گذشته یه اتفاقایی افتاده بود که از همشون ناراحته. 

داداشمم فرت و فرت دوست دختر عوض میکرد و هی میگفت برین خواستگاری ما هم چون پس انداز نداشت نمیرفتیم. دیگه این خانمش که الان عقدشه خودش شماره داداشمو گیر آورده بود باهاش دوست شده بود (اوایل عید) ، خونوادش دعوتش کرده بودن خونشون ، داداش احمق منم همش میرفته خونشون. اواخر فروردین مجبور شدیم بریم خواستگاری چون دیگه کل محلشون و... فهمیده بودن که این میره خونشون . خواستگاری و عقد خیلی سریع اتفاق افتاد. برادرم و خونواده عروسمون خیلی ما رو تحت فشار گذاشته بودن.

داداشت چطوری خوشگله بعد تو زشتی

پدرم با اینکه ۵۰ سالشه خوش تیپه و چهرشم کاریزماتیکه. مادرمم عین پنجه آفتابه. من و برادر خواهرام از نظر جذاییت در حد پدر مادرمون نیستیم. برادرام از ما خواهرا بهترن و زیبا ترن و زیبایی بیشتری به ارث بردن، خواهرم متوسطه. من به مادرِ پدرم رفتم زیاد خوشگل نیستم