2777
2789
عنوان

زن داداشم

923 بازدید | 38 پست

هم زشته هم بد تیپ و بد سلیقه

داداشم خوشگله من نمیدونم عاشق چی شده!

روز اولی که دیدمش فکر کردم گداهای سر چهارراهه😑(بخدا جدی میگم)

مسخرش نمیکنما ، من خودمم زشتم ولی خدایی این خیلی بد تیپه ، خیییییلی. یه کفش کهنه بزرگ پاش بود، چادرشم عین کولیا سرش کرده بود، موهاشم داغون ، بدون آرایش، پوستش رنگ صورتش بود.

____

بهش گفتیم یکم به خودت برس چندتا مانتو بگیر، رفته چشم بازارو کور کرده، واقعا خیلی میخواد بااستعداد باشی که زشت ترین مانتوها و بد رنگ ترینا رو که به رنگ پوستت نمیاد انتخاب کنی. بخوایی براش انتخابم کنی بدش میاد.‌

____

الانم اینجا بودن یهو دیدیم شال و کلاه کردن صبح زود رفتن مراسمی که مربوط به محل کار داداشمه، باورتون نمیشه با دمپایی رفت ، یه مانتوی زشت اتو نشده و...آخه تو که میدونستی بخوایی بری همچین جایی چرا یه کفش و یه مانتو درست نیاوردی!

بابامم همش داره غرررر میزنه که خاک بر سر پسرم با زن گرفتنش، بذار بره اونجا آبروش جلو همکاراش بره 😑

کل هم محله ایای دخترِ که خالمم اونجاست و حتی اقواممون میگن چرا این پسرِ اینو گرفته!

خدایی چیکارش کنیم؟ چیکارش کنیم عین بنجلا نگرده؟ هر چیم بگی بدش میاد 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

۱۸ ساله ها همشون قرتی و....این هیچ

فقط عاشق دور دوره ، یه دقیقه توی خونه نمیمونه اما به سر و وضعش نمیرسه، فقط به فکر شکمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیر مستقیم بهش بگین فلان استایل چقد ترنده مثلا

یا بهش بگین یه روز باهم بریم خرید 

اونجا بهش نظر بدین کمکش کنید

بهتر استایل کنه

روتین پوستی یا میکاپ درست یادش بدین 

به این بهانه که خودتونم میخواید یاد بگیرید 

اونم دخالت بدین 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

برادرتون کور که نیست حتماً سلیقه و پسند برادرتون همینه دیگه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اوسکوله

دقیقا اُسکله

دختر خاله هاش و دوستاش تیپ میزنن ، من نمیدونم این چرا اینجوریه! یه لهجه ی افتضاحیم داره که پیرزنامون اینجوری و این کلمات قدیمی رو به کار میبردن🤦🏻‍♀️ فشارم از دستش رفته بالا

هی روش کار میکنی بهتر بشه باز یهو عین امروز صبح برمیگرده به تنظیمات کارخانه. خیییییییلی سبزه‌اس اما یه کرم نمیزنه

شاید فاطی کماندوعه نمیخاد شناسایی شه

نه بابا

دیگه چادر سرش نمیکنه، با چادر افتضاااح بود

ولی خب مستقیماً براش لباس انتخاب کنید خب هر کی هم باشه بدش میاد...بهتره غیرمستقیم حرف رو بندازید وسط و بگید مثلاً فلان مدل الان ترنده وای فلانی جون فکر کنم خیلی بهت بیاد دوست داری امتحانش کنی؟ ولی در کل احتمالاً خود برادرتون راضیه دیگه...شاید یه ویژگی اخلاقی خاص و مثبت داره که در نظر برادرتون بدتیپی و بی سلیقگی همسرش توش محو میشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............