2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 38 پست

هرچی فکر میکنم بازم حرف زدن تو درک نمیکنم 

اگر واقعا قلب درستی داره این چه وضع دیدگاهه؟؟؟ 

مگه همه باااااید بلد باشن تیپ و مد رو؟؟؟؟ کسی که بلد نیست یعنی آپشن کمتری داره؟؟؟؟ نه یه هنر و مهارته که میشه یاد گرفت 

شما اگر خیلی دلسوز زندگیشون هستی میتونی دوستانه باهاش صحبت کنی یا براش یه دست لباس که خودت استایل کردی هدیه بدی تا بفهمه چیا بهش میاد 

چه خبره اینهمه توهین و تحقی و مسخره و سرکوب ...

داداشت باید بگه این لباس خوب نیست با داداشتون حرف بزنین. حتما با زنی که گرفته سلیقه داداشتم تعریفی نداره.اما کلا ملاک من تیپ و قیافه ادامه نیست .رفتارشون و شخصیتشونه علف بدهن بزی شیرین اومده.دویتانه بگو ابن بار بیا باهم بریم خرید و نظر بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر طرز صحبتت بده!!پر از تحقیر و توهین و تمسخر

بخدا من اهل تحقیر و تمسخر کسی نیستم

فقط دوست دارم زن داداشم خوشگل بشه تا اون زن دایی عنترم و...مسخره نکنن. حتی اقوام خودشم مسخرش کردن و میگفتن این پسر داره دخترنو بازی اینو نمیگیره، یا میگفتن سیاهه و...

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن

عقده و کینه ورزی تا کجا؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
داداشت باید بگه این لباس خوب نیست با داداشتون حرف بزنین. حتما با زنی که گرفته سلیقه داداشتم تعریفی ن ...

آره باید همین کارو کنم خودم برا خرید همراهشون برم

داداشمم سلیقش افتضاحه

راست میگ بابا کی با دمپایی میره بیرون

درسته منم قبول دارم 

ولی دیگه این طور صحبت کردن هم  خیلی بده و زشته

یکی از دوستان منم دقیقا همینطور بود ولی خب کم کم بهش یاد دادم که لباس خوب بخره و بپوشه با دمپایی جایی نره به خودش برسه

و یه نمونه دیگه همینجوری تو فامیل داشتیم تا وقتی ازدواج کرد که دیگه کم کم سر و وضعش بهتر شد 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
درسته منم قبول دارم ولی دیگه این طور صحبت کردن هم خیلی بده و زشتهیکی از دوستان منم دقیقا همینطور بو ...

این خواهر شوهره نزدیکتره دغدغش ابروی برادرشه ناراحته ک اینطوری میگ اون دو نفر خودشون قبول کردن ک عوض بشن این نمیخاد عوض بشه 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
من ی دختر خاله دارم اینطوریه شوهرش ولی مث خودشه و حتی بدتر

نه بابا 

داداشم معمولیه و تیپ میزنه.‌ بیشتر از من پای آینه‌اس

بخدا من اهل تحقیر و تمسخر کسی نیستمفقط دوست دارم زن داداشم خوشگل بشه تا اون زن دایی عنترم و...مسخره ...

درسته منم قبول دارم 

ولی دیگه این طور صحبت کردن هم  خیلی بده و زشته

یکی از دوستان منم دقیقا همینطور بود ولی خب کم کم بهش یاد دادم که لباس خوب بخره و بپوشه با دمپایی جایی نره به خودش برسه

و یه نمونه دیگه همینجوری تو فامیل داشتیم تا وقتی ازدواج کرد که دیگه کم کم سر و وضعش بهتر شد 

ولی دیگه رنگ پوستش یا فرم صورتش و اینا که نباید مسخره بشه

شماهم بهش کمک کن تا تیپ و استایلش خوب بشه

ولی به صورت نصیحت و توصیه بهش نگو 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

بهرحال برادرت تشخیص نمیده یعنی که جلوی همکاراش زنش مرتب باشه ؟

شاید خوب بوده

امیدوارم بتونید از هم راضی باشید

میگم میشه ی راهنمایی در مورد تاپیک اخرم کنید

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

زن برادر منم اوایل بد می‌پوشید الان خودش متوجه شده میخواد بره خرید به من یا خواهرم میگه بیاید همرام من پسندم خوب نیست

شما سعی کن باهاش دوستانه حرف بزنی  وقتی میخواست همراه برادرت بره باید میگفتی با دمپایی اونجا زشته بیا کفشا من بپوش یا مانتو مناسبی بهش میدادین 

این خواهر شوهره نزدیکتره دغدغش ابروی برادرشه ناراحته ک اینطوری میگ اون دو نفر خودشون قبول کردن ک عوض ...

درسته. ولی دیگه حالا که داداشش پسندیده و ازدواج کردن

اگه بخوان زیاد گیر بدن براشون بد میشه و ناراحتی به وجود میاد

وقتی خودش نخواد هم نمیشه کاری کرد

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
درسته منم قبول دارم ولی دیگه این طور صحبت کردن هم خیلی بده و زشتهیکی از دوستان منم دقیقا همینطور بو ...

ممنون عزیزم

چهره ی خیلیا متوسط یا متوسط رو به پایینه(خودمم همینم) ولی به استایل و تیپشون میرسن. 

آره خودم باید باهاش رفیق بشم همراش برم خرید ولی خب میدونم حرفم گوش نمیده، باز میره همونی که میخواد رو میگیره🥴