2777
2789
عنوان

بچم خوب حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 54 پست

دکتر حسامی فقط .نمیدونم احسان اسمشه یا حسن ولی سرچ‌ کن گفتار درمانه تازه اومده ایران و کارش فوق العادس .من میخوام ببرم دخترمو پیشش برای غذا نخوردن و عوق زدناش همش امروز و فردا میکنم دروغ چرا الان حوصله ی صبر و تلاش ندارم خسته ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از همدردیت حدا میدونه چه حالی دارم خیلی میرفتیم جاهای شلوغ مهمونی ولی از وقتی خودش متوجه شده کم ...

این که خیلی بانمکو بامزه ست. توروخدا انقد شلوغش نکن. خوب میشه. من بچه ای اینجوری حرف میزنه انقد میچلونمش. بهت قول میدم خوب میشه. تا اول ابتدایی همینه. بعد از یاد گرفتن حروف درست میشن

خب این وضعیتش فرق میکنه.باید ببردش یه جای حرفه ای تر

گوش نمیده اصن نمیزارن بیاد دم در میگن یکی میزنه یاچشمش میزنن

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

عجب

بله خانوادگی ساده هستن وترسو نمیزارن قاطی بچه ها بشه 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

خب برا همین بچه درمان نشده

بله دقیقا

یه مهد خوب پیدا کن و ثبت نامش کن بین بچه ها اشتباه کلامیش رو اصلاح می‌کنه و اعتماد بنفس میگیره

مهد دوساله میره به مربیش گفتم اونم باهام همکاری میکنه سعی میکنه بزاره واسه بچه ها کتاب بخونه سعی همکاری کنه 

اخی چه دردی میکشه مادرش

خیلی عزیزم مقصر خودشه میگم بزار پسرت بیاد توکوچه با بچه ها بازی کنه میگه میترسم بزننش اصن خانوادگی یطورین میگم ببر مدرسه بزار تو اجتماع باشه میگه نمیدونم

اخه میترسم خوب نشه خیلی داغونم

نترس، باور کن همکلاسیای دختر منو میدیدی،میگفتی این از فضا اومده، حرف می‌زد همونجوری دیکته مینوشت، قر و قاطی، تا سال دوم خوب خوب شدن.