maya787878 مدیر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 213 عنوان بچم خوب حرف نمیزنه | مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 54 پست چ خ ک گ ق هووف اکثر حرفارو نامفهوم میگه طفلی خودش فهمیده سعی میکنه تو جمع ساکت بمونه هرشب گریه میکنم گفتار درمانیم بردمش خیلی کند پیش میره خودشم همکاری نمیکنه خوب هوش و تمرکز این چیزاشم خوبه سنش ۴.۵ 1403/08/04 | 06:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maya787878 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 213 همیشه اینجوری بوده ساکت و کم حرف یا چون میدونه نمیتونه درست حرف بزنه اینجوری شده؟ دوتاش
maya787878 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 213 آره. همون ۷سالگی بردم زیاد اثرنداشت.یه مدت خوبه یه مدت شدید میشه.الان ۱۲سالشه.میخوام ببرمش یه جای دی ... ایشالا خوب شه خیلی تاثیر داره تو اعتماد بنفس شون
ghaمر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1521 خوب میشه. چرا بیخودی حرص میخوری. معمولا تا کلاس اول همینه. بعد درست میشه.با وضو، با انگشت رو لب و دهنش ذکر الف لام میم رو بنویس یا از دور ذهنی بکش. مرتب بگو و بهش فوت کن. بیا گروه بانو، نور درمانی براش شرکت کن ، گزینه لکنتhttps://t.me/marg_ham_zibasthttps://t.me/mehasee7
ghaمر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1521 آره. همون ۷سالگی بردم زیاد اثرنداشت.یه مدت خوبه یه مدت شدید میشه.الان ۱۲سالشه.میخوام ببرمش یه جای دی ... بیا این گروه وقتی اعلام نوردرمانی کردن، گزینه لکنت رو شرکت کن.با وضو رو لب و دهنش ذکر الم رو بکش. یا از دور . مرتب بخون بهش فوت کنhttps://t.me/marg_ham_zibasthttps://t.me/mehasee7
maya787878 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 213 خوب میشه. چرا بیخودی حرص میخوری. معمولا تا کلاس اول همینه. بعد درست میشه.با وضو، با انگشت رو لب و ده ... توکل بخدا خدا کمکش کنه
رژینم عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3997 حرف زدن من فایده نداره خودش باید حرف بزنه با کلی تمرین سین رو تو بعضی کلمات یاد گرفته ببرش جای شلوغ یکیو میشناسم پسرش ۶ الی۷ سالشه اما بیچاره حرف نمیزنه گفتاردرمانیم نتونس کاری کنه در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
ghaمر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1521 توکل بخدا خدا کمکش کنه خیادت راحت، یجوری به حرف بیفته که هی بخوای ساکتش کنی. فقط خودت استرس نداشته باش، بغلش کن بوسش کن، کلمه درستو تکرار کن. طبیعیه، خوب میشه
رژینم عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3997 خوب میشه. چرا بیخودی حرص میخوری. معمولا تا کلاس اول همینه. بعد درست میشه.با وضو، با انگشت رو لب و ده ... عزیرم ما ی همسایه داریم پسرش ۷سالشه گفتاردرمانیم درمانی بردن اصن خوب نشده حرف نمیزنه اصن ازاموزش پرورشم زنگ زدن دعوا کردن چرا ثبت نام نمیکنی مدرسه بردنش سنجش خدامیدونه چی ب مادره گفتن ی هفته بیمارستان بستریشد آخرشم نبرد مدرسه در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
شاپرکرنگی عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 1117 کتاب خوندن و قصه گفتن خیلی تاثیر داره از خودت قصه بساز بغلش کن و قصه بگو یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم
ghaمر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1521 عزیرم ما ی همسایه داریم پسرش ۷سالشه گفتاردرمانیم درمانی بردن اصن خوب نشده حرف نمیزنه اصن ازاموزش پرو ... اون بیشتر جنبه روانی داره. خیلی کار اشتباهی کرده مدرسه نبرده، من خیلیارو دیدم تا اول ابتدایی همین بودن بعد خوب شدن. همش با تمرین درست میشه
maya787878 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 213 ببرش جای شلوغ یکیو میشناسم پسرش ۶ الی۷ سالشه اما بیچاره حرف نمیزنه گفتاردرمانیم نتونس کاری کنه بچه من حرف میزنه بعضی حروفو نمیتونه واسه همین خیلی رو حرف زدنش تاثیر گذاشته که نامفهوم بگه خودم کامل میفهمم چیا میگه
maya787878 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 213 خیادت راحت، یجوری به حرف بیفته که هی بخوای ساکتش کنی. فقط خودت استرس نداشته باش، بغلش کن بوسش کن، کل ... مرسی از همدردیت حدا میدونه چه حالی دارم خیلی میرفتیم جاهای شلوغ مهمونی ولی از وقتی خودش متوجه شده کمتر دوست دارم برم همش بچه ها بهش میگن چی میگی
maya787878 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 213 کتاب خوندن و قصه گفتن خیلی تاثیر داره از خودت قصه بساز بغلش کن و قصه بگو باشه عزیزم مرسی میترسم دیر شده باشه
رژینم عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3997 اون بیشتر جنبه روانی داره. خیلی کار اشتباهی کرده مدرسه نبرده، من خیلیارو دیدم تا اول ابتدایی همین بو ... عزیزم منم بهش گفتم اخ این طفلی ی کلمه هم حرف نمیزنه همش جیغ در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
رژینم عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3997 بچه من حرف میزنه بعضی حروفو نمیتونه واسه همین خیلی رو حرف زدنش تاثیر گذاشته که نامفهوم بگه خودم کامل ... ببخشید اشتباه متوجه شدم در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف