2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شروع شده و من موندم بخدا انقدر گریه کردم

چقدر بیخیالن خانواده یکم واکنش تند نشون بده

مامان منم بیخیال بود دیگه اون روز با صدای بلند گفتم من بدبختم گیر توام کلاس‌ها شروع شده من هنوز اینجام غیبت میخورم حذف میشم بدبختم گیر توام 

دیگه به خودش اومد🤦‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چقدر بیخیالن خانواده یکم واکنش تند نشون بدهمامان منم بیخیال بود دیگه اون روز با صدای بلند گفتم من بد ...

منم کلی گریه کردم

دعواشون انداختم از هم جدا خوابیدن دادخواست طلاق نوشتن چمیدونم چی شد کلی جیغ سر و صدا بدرد نمیخوره نمیبرن

منم کلی گریه کردمدعواشون انداختم از هم جدا خوابیدن دادخواست طلاق نوشتن چمیدونم چی شد کلی جیغ سر و صد ...

یعنی کلا مخالف رفتنت هستن؟

شنیدم محرومیت برداشته شده هنوز نمیدونم قطعیه یا نه اگه قطعی و درست باشه خبرش یه گزینه داری دوباره کنکور بدی

یه گزینه هم اینه به زور بری

ناراحت نباش تنها نیستی منم مامانم راضی نیست برم فقط ثبت‌نام کردم میرم مرخصی بگیرم تا ترم بعد بتونم انتقالی یا مهمونی بگیرم به شهر خودمون

راستی تو هم میتونی همینو بهشون بگی که ترم بعد کارنامه محرمانه میاد انتقالی میگیری یا مهمونی

نشد بگیری هم اونا شاید راضی شن با این حرف

برای این ترم هم زیاد غصه نخور تهش مثل من برو صحبت کن راضیشون کن بهت مرخصی بدن بهونه‌های قانع کننده بیار مرخصی رو بگیری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه من پیام نور شهرکه نزدیک خودمونه

پیام نور تا اونجایی که شنیدم کلاس حضوری نداره برو ثبت‌نام کن برگرد 

داره ۳ روز در هفته

شنیده بودم نداره مگر برای درس‌های عملی

بازم نمیدونم