2777
2789
عنوان

مادرم کامل منو دور انداخته

281 بازدید | 19 پست

اگه برادرم نبود که بخواد بهش برسه کلا ولم میکرد میرفت همیشه اینکارو می‌کنه هیچوقت باهام وقت نگذرونده  و حوصله حرفامم نداره درسته بزرگ شدم ولی تو مواقعی که احتیاج داشتم یکی بهم رسیدگی کنه کنارم نبود و هیچوقت هم بیرون نرفتیم و یبار منو وسط خیابون ول کرد و هر روز نفرینم میکنه مدام فهش های بد بهم میده اصلا هم برام وقت نمیذاره میگه بهم هی نفرینای من زود میگیره ایشالا میمیری خیر نمیبینی منکه چیزی نمیگم اوایل گریه ام می‌گرفت الان که از شدت عصبی بودن خنده ام میگیره خدایی یعنی چی سر هر کار کوچیکی نفرینم میکنه منم خب هیچی نمیگم کوتاه میام میگم مادرمه و باید ولش کنم چیزی بهش نگم گناهش گردن خودم میوفته ولی امان از دست این روزگار....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبرت زیاده افرین

حس میکنم مادرم توهم میزنه گاهی اوقات چیزای میگه که من اصلا انجام ندادم و انقدر تکرار میکنه که به خودم شک میکنم....

سر همین اختلال تمرکز و اصظراب پیدا کردم یه چیزی مثل پارانوئید بعضی ادما هم یه چیزی میشنوم ازشون ولی هیچوقت نشنیده بودم ...

دقیقا همین شرایط رو من دارم

اوایل منم خیلی گریه میکردم و ناراحت بودم الان میگم عیب نداره خدا داره میبینه

آنقدر بی اعصابه که نمیتونه و به کوچیک ترین چیز هارو گیر میده و زود نفرین میکنه

خدا بزرگه ، ماهم بالاخره خدایی داریم حواسش هست بهمون

با خدا زیاد حرف بزن آروم تر میشی.

نسبت به رفتارا هاش هم. زیاد عکس العمل نشون نده و سرگرم کن خودتو

من اوایل نمیتونستم درس بخونم اما الان نه

هرچی میگه من توجه نمیکنم میرم کارامو انجام میدم و به ادامه ی درسم میرسم

چی بگم

هیچی همین که خوندی کافیه والا منم دیگه حرفی برا گفتن ندارم فقط از خداوند سلامتی و پایداری برای خودم میخوام و البته یه حال خوب برای مادرم که کاش میفهمید من هیچ گناهی ندارم و هیچوقت دوست نداشتم ازارم به کسی برسه 

دقیقا همین شرایط رو من دارماوایل منم خیلی گریه میکردم و ناراحت بودم الان میگم عیب نداره خدا داره میب ...

خیلیم خوب میخوام همین کارو بکنمم و خیلی اوقات میکنم شماهم خوب کاری میکنی واقعا باید گذر کرد چی میشه کرد....

حس میکنم مادرم توهم میزنه گاهی اوقات چیزای میگه که من اصلا انجام ندادم و انقدر تکرار میکنه که به خود ...

احتمالا مادر شیزوفرنی(اسکیزوفرنی) دارن بایدبره روانشپزشک و دارو مصرف کنه. یکیو میشناختم شیزوفرنی داشت چندبار در روز عصبی میشد و دوسه تا اتفاق که اتفاق نیفتاده بودن رو میگفت. دارو خورد عصبانیتش درست شده ولی حالت توهمش هنوز هست.

در ضمن هرکی بچه به دنیا میاره مادر خوبی نیست و لیاقت مادرشدنو نداره 

خیلیم خوب میخوام همین کارو بکنمم و خیلی اوقات میکنم شماهم خوب کاری میکنی واقعا باید گذر کرد چی میشه ...

دقیقا

تا کی غصه بخوری و گریه کنی!

آخرش خودت میمونی و کارات و یه اعصاب داغون

اولش سخته ها ولی بعدش میگی بیخیال

من که میدونم این همیشه همینطوری هست ، پس بیخیال.

:]♡

امیدوارم شما هم زودتر به این نقطه از بیخیالی غم برسید و برید به کاراتون برسید و انگار نه انگار که کسی شمارو به نا حق هر روز نفرین میکنه؛)

هیچی همین که خوندی کافیه والا منم دیگه حرفی برا گفتن ندارم فقط از خداوند سلامتی و پایداری برای خودم ...

واقعا عجیبه کارای مادرت ولی تا میتونی همین طور صبوری کن انشالله اکر ازدواج نکردی ازدواج کنی بری از این حرفا و نفرین ها راحت بشی  قول میدم قدرتو میدونه 

احتمالا مادر شیزوفرنی(اسکیزوفرنی) دارن بایدبره روانشپزشک و دارو مصرف کنه. یکیو میشناختم شیزوفرنی داش ...

مادرم دکتر میره و وسواس فکری داره شدیدا اختلالات مثل افسردگی و وسواس داره دارو میخوره ولی نا منظم 

من هیچوقت به خودم اجازه ندادم فکر کنم مادرم لیاقتشو نداشته فقط پذیرفتم شرایط همه متفاوته ...شماهم درست میگی شاید بهتره چند تا دکتر دیگه اگه راضی شه بره که بهتر تشخیص بدن من فقط دلم میخواد هم خودم حالم خوب باشه و مریض نشم و سلامت باشم و کسی نفرینم نکنه هم مادرم ولی چه میشه کرد...

واقعا عجیبه کارای مادرت ولی تا میتونی همین طور صبوری کن انشالله اکر ازدواج نکردی ازدواج کنی بری از ا ...

خیلی ممنون والا هیچوقت به ازدواج فکر نکردم حالا حالا می‌خوام درس بخونم و روی هدفم کار کنم بخاطر همین دیگه با خانوادم زندگی میکنم 

و میخوام شرایط جوری باشه که فکرم به گزینه ازدواج نخوره و بتونم تا مقطع دکترا هم تحصیل کنم

ولی دیگه امان از.....

میسازم و صبر میکنم مطمئن شدم الان که کار درستیه....