2821
2789
عنوان

کمککککککککک🥺🥺🥺

174 بازدید | 27 پست

خیلی دمدمی شدم یه لحظه خوشحالم بعد غمگین و ناراحت بعد عصبی

حوصله هیچ کسی ندارم حتی بچم بعضی وقتها...

همسرمم وقتی خونست بیشتر عصبی میشم،همش در حال ور رفتن با برق و درو لولا و لامپ و ....ته اش مثل بابابزرگا لم میده تلویزیون میبینه ،همونجا میخوابه،،نصف شب میاد سر جاش

تا میام یه کاری کنم ،یه دفعه ولش میکنم میرم سراغ یه کار دیگه ته اش میبینم تو نی نی سایتم

میرم اینستا ،حالم بدتر میشه همه موفق شدن انگار من جا موندم

حافظه کوتاه مدتمم نابود شده،مثلا یکی خودشو معرفی میکنه،در جا اسمش،فراموش میکنم،

شبا خوابم نمیبره،احساس میکنم به این زندگی تعلق ندارم

گریه میخوام کنم اما نمیاد🥺

میتونه عوارض دارو باشه؟پردنیزولون و....

کمکککککک حالم خیلی بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عوارض دارو رو نمیدونم

ولی کمبود آهن و ویتامین اینا رو چک کن

اینستا  رو کم کن حس مقایسه میده

کتاب صوتی گوش بده

یا کانالای طنز

گردش

و...

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

عوارض دارو رو نمیدونمولی کمبود آهن و ویتامین اینا رو چک کناینستا رو کم کن حس مقایسه میدهکتاب صوتی گ ...

همیشه کم خونی دارم میتونه از اون باشه این حال بدم؟😔

همیشه کم خونی دارم میتونه از اون باشه این حال بدم؟😔

آره

کم خونی رو اعصاب خیلی تاثیر داره دارو از دکتر بگیر

پاپ کورن خونگی هم عالیه

ولی روتین زندگیتو یکم تغییر بده

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

اگ خواب بد نمیبینی وزنت کم نشده و کفر اینا بت دست نمیده درست میش

نه اینایی که گفتی اوکیه فقط با توجه به سن بالام احساس بدبختی بهم دست میده 😭😭😭

آرهکم خونی رو اعصاب خیلی تاثیر داره دارو از دکتر بگیرپاپ کورن خونگی هم عالیهولی روتین زندگیتو یکم تغ ...

خیلب دوست دارم تغییر بدم نمیشه سعی کردم خیلی ،الان اومدم کتابخونه تمیز کنم همه کتابارو ریختم وسط اتاق دیگه نمیتونم جمع کنم انگار یه دیوار نامرئی بین منو کتاباست

نه اینایی که گفتی اوکیه فقط با توجه به سن بالام احساس بدبختی بهم دست میده 😭😭😭

پش افسردگی سنه عادیه عزیزم ب این فکر کن بچه داری خونواده دری خیلیا ت سن شما حتی شوهرم نکردن

همه بعضی وقتا اینجوری میشن عزیزم. ولی سعی کن زیاد به افکارت پر و بال ندی که بدتر بشی. برای عصابت گل گاوزبون و بابونه بخور

مثلا فکر میکنی از چ نظر عقبی؟ فکنم تو ما خانوما واسه تغییرات هورمونیه یه وقتا تشدیدم میشه

پش افسردگی سنه عادیه عزیزم ب این فکر کن بچه داری خونواده دری خیلیا ت سن شما حتی شوهرم نکردن

کاش منم ازدواج نمیکردم اشتباه کردم بخدا خیلی پشیمونم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش