2821
2789
عنوان

کمککککککککک🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
خیلب دوست دارم تغییر بدم نمیشه سعی کردم خیلی ،الان اومدم کتابخونه تمیز کنم همه کتابارو ریختم وسط اتا ...

کتاب صوتی خیلی خوبه

یا یه هنر و مهارت

همش گوشی بدست همینه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

همه بعضی وقتا اینجوری میشن عزیزم. ولی سعی کن زیاد به افکارت پر و بال ندی که بدتر بشی. برای عصابت گل ...

مثلا رفتم الکی درس خوندم نه تو رشته ام کاری کردم مفید باشه الکی پول ریختم تو دانشگاه ازاد،بعد تغییر رشته دادم بدار از قبل شد،بعد رفتن اسنپ بعد صندوقداری بعد پروژه دانشجویی بعد انلاین شاپ بعد طراحی کاورو ... بعد سنگ مصنوعی گل چینی همش نوک زدم به همه چی اصلا یه ادم مزخرفیم بدون فایده ،بیچاره بچم میخواد از من چی یاد بگیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عوارض دارو رو نمیدونمولی کمبود آهن و ویتامین اینا رو چک کناینستا رو کم کن حس مقایسه میدهکتاب صوتی گ ...

کتاب صوتی چه کتابی با توجه به شرایط روحی بد الانم ،دلم میخواد گریه کنم ،حتی یه قطره  اشکم نمیاد

مثلا رفتم الکی درس خوندم نه تو رشته ام کاری کردم مفید باشه الکی پول ریختم تو دانشگاه ازاد،بعد تغییر ...

عزیزدلم همه که نباید تو کار بیرون موفق باشن شما سعی کن تو خونه همسر خوبی برای شوهرت و مادر خوبم برای بچت باشی

فیلم ببین آهنگ گوش کن کتاب بخون.یه روز که خوبی بشین یه کاغذ قلم بزار جلوت هرکار مفیدی از اول زندگیت کردی حتی اگه کوچیک بنویس داشته ها و نعمتهایی که داری بنویس خداروشکر کن اصلا خود به خود حست عوض میشه حوصله نوشتن نداری تو ذهنت بیار و شکر کن

همینکه یه مادر تحصیلکرده ای عالیه😍آشپزیت خوبه عالیه🥰

میدونم چی میگیاااا درس بخونی و کار مربوط بهش نباشه رو درکت میکنم. ولی خب زندگی همینه دیگه!! پس خودتو  اذیت نکن

عزیزدلم همه که نباید تو کار بیرون موفق باشن شما سعی کن تو خونه همسر خوبی برای شوهرت و مادر خوبم برای ...

مرسی عزیزم از راهنمایی ت،حتما همینکارو میکنم یادداشت کردن دوست دارم🤗

راستی اشپزیم ولی خوب نیست،کاملا معمولی رو به پایین

مرسی عزیزم از راهنمایی ت،حتما همینکارو میکنم یادداشت کردن دوست دارم🤗راستی اشپزیم ولی خوب نیست،کاملا ...

پس حتما بنویس🤗خب سعی کن از اینترنت و... همین آشپزی و ببری معمولی رو به خیلی بالا🥰😍دو بار که مهمون داشتی یا حتی شوهرت ازت تعریف کردن بازم حست خوب میشه. خواهش میکنم گلم❤🌹

کتاب صوتی تو چه زمینه ای با توجه به حال بد الانم میشه معرفی کتین ممنون

بیا اینجا تو روبیکا همه چی هست رایگانه

@audiobook_part

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

کتاب صوتی چه کتابی با توجه به شرایط روحی بد الانم ،دلم میخواد گریه کنم ،حتی یه قطره اشکم نمیاد

عزیزم

ولی این کمبود ویتامین ایناتم حل کن

گاهی  یکم گلاب بریز تو آب بخور

باشه عزیزم حتما ممنونتم🤗

سلامت باشی عزیزم😘🤗