2777
2789
عنوان

کادر درمان

111 بازدید | 19 پست

اگه تصمیم نداشته باشین پشت بمونین به جز پزشکی تعهدی استان خودتون و پزشکی و داروهای آزاد پردیس و فیزیو و بینایی چه رشته هایی میزنین؟

پ.ن:برا این رشته ها رتبتون لب مرزیه

اتاق عمل

بعدش پرستاری

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

رادیولوژی یادم رفت بگم

اونم خوبه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

توانبخشی ها چی؟کاردرمانی یا گفتار

اونارو خیلی دقیق نمیدونم بعد تحصیل چه وضعی دارن که راهنمایی کنم

رادیولوژی یادم رفت بگم اونم خوبه

یادمه شما پرستار بودین خیلی وقت بود دنبال کاربریتون بودم ولی پیدا نمیکردم

به نظرشما پزشکی تعهدی استان های نزدسکت بهتره یا توانبخشی یا پیراها؟

یادمه شما پرستار بودین خیلی وقت بود دنبال کاربریتون بودم ولی پیدا نمیکردم به نظرشما پزشکی تعهدی استا ...

اره عزیزم پرستارم

من راستش کلا با تعهدی ها مخالفم

اما اگر خودت توان دوره تحصیل زیاد داری خوبه

اگه فرهنگیانم شرکت کرده باشی و یه نمه علاقه داشته باشی فرهنگیان رو صد توصیه میکنم.پیراها فقط فیزیوش باز کار خوب و استقلال کاری داره.بقیه ش دیگه همش استرس بالاس و فشار کاری زیاد و حقوق نه چندان جالب.تازه تو آزمون استخدامیم در نظر بگیر.باید بدویی مدام.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
اگه فرهنگیانم شرکت کرده باشی و یه نمه علاقه داشته باشی فرهنگیان رو صد توصیه میکنم.پیراها فقط فیزیوش ...

نه عزیزم این رو دیگه مطمئنم که پیراها و توانبخشی ها خیلی بهتر از فرهنگیان هستن

یعنی تو بیمارستان همکاری ندارین؟

تو بخشی که من کار میکنم نه

در کل بینشون فیزیوتراپی بهتر همشون هست

با کاردرمانی و گفتاردرمانی و اینا هم اشنایی خاصی ندارم

مشکلی با دوران تحصیل ندارم

خوبه پس

درموردش تحقیق کن

نه عزیزم این رو دیگه مطمئنم که پیراها و توانبخشی ها خیلی بهتر از فرهنگیان هستن

دیگه از منی که پرستارم و حتی مادرمم پرستاره که مطمئن تر نیستی و به هر حال این توصیه من به شما بود.موفق باشی

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒