2777
2789

ی کارت دارم ک میریزم تو اون

اوایل خیلیییییی سخت بود ک بهش دست نزنم

اما کم کم عادت کردم

چون تونستم با جمع شدنش چیزایی ک میخوام داشته باشم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندبار پس انداز کردم طلا خریدم شوهرم هرچی میشد می‌گفت طلا داری منم صندوق خونگی شرکت میکنم پولش دربیاد میندازم حساب مخفی واسه روز مبادا 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

پوول.دیگه حتی دلم نمیخواد به پس انداز فکر کنم.اینقدر که هیچی دیگه نمیشه خرید.لااقل یه گوشت و مرغی بخ ...

اتفاقا منم امروز به همین فکز میکردم دیگه حتی نمیشه یه تیکه ی کوچیک طلا خرید دلمون به اون خوش بود یه کوچولو پس انداز میکنیم اونم رفت دیگه ..بنظرتون پایین نمیاد دیگه ؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
۳تومن بعد ۳ماه با بدبختی پس انداز کردم امروز همرو به فنا دادم🤣🤣بارونی و شلوار شال و کفش خریدم چس ت ...

اشکال نداره مبارکت باشه😍طلام خوبه بخری بیفتی تونخش

چندبار پس انداز کردم طلا خریدم شوهرم هرچی میشد می‌گفت طلا داری منم صندوق خونگی شرکت میکنم پولش دربیا ...

وای نه بده طلا قایم کن پول چیه اخه روزبروز بی ارزشترازقبل

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

من شغلی ندارم‌ پس انداز کنممم 

دلم میخواد یه شغلی داشته باشم 🥲🥲

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓