2777
2789
عنوان

یک سال از خیانت شوهرم گذشت. چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3563 بازدید | 103 پست
خدا میدونه. معلومه راستشو نمیگه. تو خونه دیدمشون. کنار هم دراز کشیده بودن پذیرایی. شوهرم لباس کامل ت ...

وااا خوب معلومه دیگه درچه حدبوده

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا علی😨 باردار بودی از لحاظ جنسی براش کم میزاشتی

من به این اعتقاد ندارم که تا طرف باردار میشه شوهرش میره وخیانت میکنه ....اینا بهانه هست مرد رو میشه از راههای دیگه هم ارضا کرد

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!

چرا بیکار شدی؟کاش ادامه میدادی

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!

كنار دختر خوابيده ديديش خوب معلومه فراموشت نميشه ، فراموش كني عجيبه!! 

خوبه حالا پول و مالي هم ندارن ديگه دختر بازيتون به چيه؟!!!

اَه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
منم یکساله متوجه خیانتش شدم گفت دیگه تمام شد و دنبال اینکارا نمیرم اما مدام تو ذهنم هست یادم نمیره ...

خدا مرداي خائن رو هم بايد به همين دعايي كه كردي گرفتار كنه چون اگه مرد نخواد هيچ كس به زور نمي تونه ببردش تو رختخواب چون كاري ازتون برنمياد و مجبور به زندگي هستيد همه چي رو از چشم نفر سوم مي بينيد در حالي كه مقصر اصلي اونيه كه همسر داره مي خواد زن باشه يا مرد اونه كه خون به دلتون كرده

من خانمی رو میشناسم ۵ تا بچه داره ولی جوونه تازه ۴۰ سالشه ۲۶ ساله با شوهرش زندگی میکنه اونروز یه خانم جوونی زنگ زده به این خانم بهش گفته میشه دست از سر زندگی من و سعید(اسم شوهر زنه) برداری با پرروییه هرچه تمام تر خودش رو صاحب همه چی که این زنه تو این چند سال با خون دل جمع کرده دونسته وقاحت مردا و صد البته زناییکه خودشون رو جولان میدن تو زندگی دیگران تا این حد زیاد شده

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم