سلام دوستان. یگ سال و یک ماه از خیانت شوهرم گذشته. ۳۳ سالمه. دوتا بچه ۳ ساله و ۱۰ ماهه دارم. ۵ ماهه بارداربودم که خیانت کرد. شرایط مساعدی برای طلاق ندارم. حتی یک ساعت هم نمیتونم این مساله رو فراموش کنم. الان یک هفته هست با ۲تا بچه هام اومدم شمال خونه مادربزرگم. اما مدام فکر این مساله ام. تمام لحظات زندگیم زهرم میشه از اون روز به بعد
پس جهنم اینه! هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم ! یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش.... آه! عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند . احتیاجی به سیخ نیست! حالا فهمیدم جهنم همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!
پس جهنم اینه! هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم ! یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش.... آه! عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند . احتیاجی به سیخ نیست! حالا فهمیدم جهنم همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!
خوبه حالا پول و مالي هم ندارن ديگه دختر بازيتون به چيه؟!!!
اَه
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
منم یکساله متوجه خیانتش شدم گفت دیگه تمام شد و دنبال اینکارا نمیرم اما مدام تو ذهنم هست یادم نمیره ...
خدا مرداي خائن رو هم بايد به همين دعايي كه كردي گرفتار كنه چون اگه مرد نخواد هيچ كس به زور نمي تونه ببردش تو رختخواب چون كاري ازتون برنمياد و مجبور به زندگي هستيد همه چي رو از چشم نفر سوم مي بينيد در حالي كه مقصر اصلي اونيه كه همسر داره مي خواد زن باشه يا مرد اونه كه خون به دلتون كرده
من خانمی رو میشناسم ۵ تا بچه داره ولی جوونه تازه ۴۰ سالشه ۲۶ ساله با شوهرش زندگی میکنه اونروز یه خانم جوونی زنگ زده به این خانم بهش گفته میشه دست از سر زندگی من و سعید(اسم شوهر زنه) برداری با پرروییه هرچه تمام تر خودش رو صاحب همه چی که این زنه تو این چند سال با خون دل جمع کرده دونسته وقاحت مردا و صد البته زناییکه خودشون رو جولان میدن تو زندگی دیگران تا این حد زیاد شده