سلام دوستان. یگ سال و یک ماه از خیانت شوهرم گذشته. ۳۳ سالمه. دوتا بچه ۳ ساله و ۱۰ ماهه دارم. ۵ ماهه بارداربودم که خیانت کرد. شرایط مساعدی برای طلاق ندارم. حتی یک ساعت هم نمیتونم این مساله رو فراموش کنم. الان یک هفته هست با ۲تا بچه هام اومدم شمال خونه مادربزرگم. اما مدام فکر این مساله ام. تمام لحظات زندگیم زهرم میشه از اون روز به بعد
يعني منتظر بودم يكي اين جمله كثيف بگه كه شما زحمتشو كشيدي!!! اين دليل ميشه آخه؟!!!!!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واقعا زن بودن هنر خاصی میخواد.. استاپ میکنم و پر از سکوت میشم مقابل همچین چیزایی ک میخونم. و همچنان از خوی درون هم جنس خودم ک اسم خودشو مرد میزاره بدم میاد.. شما ببخشیدش.. بچگی کرده.. اشتباه بزرگی کرده.. یه مدت روزه سکوت بگیرید... بخودتون پناه بیارید ولی در کنارش باشید.. گذر زمان باقی چیزا رو درست میکنه.. حتی مرگ عزیز ترین ها رو گذر زمان حل میکنه.. این خاصیت زندگی و آدم های غیر قابل پیش بینیشه.. بخودتون بپردازین...
قصه زندگیم خیلی غمگینه. از صفر شروع کردیم هی کار کردیم و قسط دادیم. خیلی دوسم داشت. بعد بچه اول ناگهان خیلی سرد شد. بچه اول ۲ سال نشده بود که ناخواسته و با کاندوم سالم باردار شدم. ترسیدم گناه داره ننداختم. با شکم حامله سرکار هم میرفتم. خیلی بهش شک کردم. اما قسم میخورد خیانت نمیکنه. یه بار نصفه شب به خدا التماس کردم حقیقتو نشونم بده. به دلم افتاد گوشیشو نگاه کنم. بعد اینکه خوابیده بود یه پیام اومده بود که چون نفهمیده بود پاک نکرده بود. فهمیدم قرار داره فردا. فردا صبحش از سرکار زنگ زدم. نگفتم فهمیدم. فقط کلی التماسش کردم زندگیمونو خراب نکنه و خیانت نکنه. اونم گفت خیالت راحت باشه خیانت نمیکنم. ساعت ۳ مرخصی گرفتم. تا خود خونه با چشم گریون رانندگی کردم. بچه ام مهد کودک بود. بیرون از پارکینگ پارک کردم که نفهمه اومدم. کلیدو انداختم تو در، قفل بود و پشتش کلید بود که در این شرایط در باز نمیشه. از ته دل یا علی گفتم و دوباره کلیدو انداختم در باز شد و باهم دیدمشون
اون خانمی که همسرتون باهاش رابطه داشته صیغه بوده یا ببخشید فاحشه بوده چون دونستن این خیلی مهمه
چه فرقي ميكنه؟!!!!! صيغه با فاحشه فرق داره مگه؟!!!!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
عزیزم توصیه من بهت: تمام تلاشت رو بکن که از نظر مالی مستقل بشی و پیشرفت کنی. وابستگی مالیت که حل بشه میتونی جدا بشی و زندگی تازه ای رو شروع کنی البته اگه تا اون موقع نبخشی.
تو ایران سختترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم»
اگه اون خانم صیغه ی همسرشون باشه به این راحتی نمیتونه از زندگیش بیرونش کنه وقتی که اینقدر هم باهاش راحت بوده که تا حریم زندگیش آوردتش اما اگه فاحشه باشه رابطش با اون خانم تموم اما جای دیگه برقراره