2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی کردم امروز

99 بازدید | 10 پست

کل زندگیم شده دانشگاه ازصبح تا شب سرکلاسای دانشگاه هستم آخر هفته ها هم میام خونه میگیرم میخوابم خسته هستم این روند تکرار میشه کل زندگیم همین شده خیلی احساس تنهایی میکنم از وقتی باسه سری دوستا وفامیلای سمی قطع رابطه کردم برای آرامش خودم الان آروما ولی بعضی وقتا هر میشم دوباره دلتنگ میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شرایط شمارو دارم یه موقعایی از تنهایی گریم میگیره ولی در کل راضیم که آدمای سمی رو حذف کردم

منم 

همیشه حسرت میخورم که ای کاش زودتر قطع رابطه میکردم زندگیم انقد داغون نشده بود 

ولی یه وقتایی هم یه حس دلتنگی میاد به سرم میزند اشتی کنم 

تقصیر خودمه اگه ضعیف نبودم میتونستم با اونا ارتباط داشته باشم بدون اینکه بخوان سو استفاده کنن

دقیقا همینه گلم با خودمون که رودروایسی نداریم شخصیتمون ضعیفه😞

اره ضعیف احمقم جوری که یادمه تو دوران مدرسه بچه ها منو مجبور میکردن کاراشون رو انجام بدم پول میدادم برم خوراکی بگیرم براشون منم نمی تونستم نه بگم الان خیلی بهترم ولی بازم بقیه سواستفاده میکنن 

اره ضعیف احمقم جوری که یادمه تو دوران مدرسه بچه ها منو مجبور میکردن کاراشون رو انجام بدم پول میدادم ...

من سعی کردم انرژی منفی رو از خودم دور کنم 

اصلا از کلمات اینجوری استفاده نکن بار منفی داره رو ذهنت تاثیر میزاره 

کاربر قدیمی
نگو اینجوری آدما همیشه باعث میشن اینجور حسای بد بهمون منتقل بشه دوری کن ازشون خودتم این فکرا رو از س ...

سعی ام بر اینه 

میدونی چیه برای اینکه تو این جامعه بخوای با بقیه ارتباط برقرار کنی و ارتباط داشته باهاشون باید مثل خودشون باشی تا صدمه نبینی