2777
2789

ربطی ب حس ششم نداره. اصلا حس ششم الکیه چرته.. فقط کسی هست از قلبش حس کنه و نظر بده؟ اونایی ک باور دارن بگن..

مشکلی ک دارم حل میشه؟🥺💔حالم خوب میشه؟😔💔نگرانیم از بین میره؟ توروخدا هرچی حس کردید بگید بخدا بریدم💔یعنی ی روزی میاد ک خوش باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی که قلبم حس کرد اینه الان خیلی داری مچاله میشی .. ب طور اسفالت گونه ولی درست میشه همشون و یه روشنی تو زندگیت اتفاق میفته که همشونو میشوره و میبره:)

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

چقدر خدا قشنگ تو قرآن میگه:✨��

«قُلْ إِنَّ الْأَمْرَ کُلَّهُ لِلَّهِ»(آل عمران 154)

آری! پیروزی به دست خداست و اگر او بخواهد و شما را شایسته ببیند نصیب شما خواهد شد

وقتی همه کارهات دست منه،غصه‌ی چی رو می‌خوری..؟

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید عافیت و حُسن عاقبت در دنیا و آخرت

خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چ قشنگ گفتی. اشکم در اومد❤️‍🩹🥲

با قلب مهربونت برای منم دعا کن 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

حتما، شک نکن فقط هر چیزی زمان خاص خودش و داره و تا زمان تو میرسه محکم بمون و لحظه ای از یاد خدا غافل ...

من همیشه امیدم ب خدا بوده تا الانم هست

شاید ی موقعایی ازش ناامید شدم اما همیشه تو قلب و ذهنمه