2789
عنوان

چه گناهانی

319 بازدید | 44 پست

ایا گناه کردن و غیبت کردن باعث میشه هیچ اتفاق خوبی تو زندگیت نیوفته؟

چه باعث میشه که هیچ اتفاق مثبتی توی زندگیت نیوفته

ارزومه یبار یه اتفاق خوب توی زدگیم بیوفته که از شوق گریه کنم😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق ناس بزرگترین ظلمه

پایمال حق دیگران

ابروی کسی رو ریختن

غیبیتی ک باعث بشه دبگران نظراشون راجب فرد خیلی بد بشه

بد دهنی و ناسزا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ولی هیچوقت یادتون‌نره خدا خیلی بخشندس

خدا بزرگترین بخشندس

در توبه هم بازه

بهش واقعا ایمان بیار

مطمعن باش روزی میرسه ک بهتربن ها تو زندگیت اتفاق میوفته

نمازت رو بخون ، نماز نه ضرر نداره بلکه کلی هم فایده داره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

والا ما که هیچ اتفاق خوبی توی زندگی مون نیفتاده الی اینکه ببخشید خودم می گم ... مثل خر کار کردم  ،،،،،  دویدم 

غیبت و اینا هم بکنی چه طرف راضی باشه چه راضی نباشه چوبش می خوری ... چون هیچ کس دوست نداره ازش بد بگن 

نه آدمای بدی هستن که همچنان زندگی خوبی دارن نمیدونم شاید بعدها کارما یا تقدیر هرچه هست رو پس بدن

به نظرم رو دیدگاهت کار کن و انرژی مثبت سعی کن داشته باشی و هر اتفاقی میفته جنبه ی مثبتشو ببین و به خدا ایمان داشته باش ،به اینکه اون همیشه کنارته و بدتو نمیخواد.

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

حق ناس بزرگترین ظلمهپایمال حق دیگرانابروی کسی رو ریختنغیبیتی ک باعث بشه دبگران نظراشون راجب فرد خیلی ...

سر همین که خواهر شوهرم به خودش اجازه می دهد همه جا ازم بد بگه و من خراب کنه ...هیچ وقت حلالش نمی کنم 

ممنونم ازت از انرژی مثبتت❤

قربونت برم عزیزم

این انرژی ک حس میکنی این حال و حس خوب مطمعن باش تو قلب خودته

شما قطعا قلبت نور و لطف خدا هست و قطعا خدا نگاهش بهته

ولی خب شاید دنیا مشغولت کرده و فکرت درگیر امور دنیایی شده

ولی یادت نره خدا هیچوووقت تورو فراموش نمیکنه همونجور ک‌تو خدارو داری حس میکنی و خدا مطمعن باش که خیلی براش بنده عزیزی هستی❤️🫂🌱

سر همین که خواهر شوهرم به خودش اجازه می دهد همه جا ازم بد بگه و من خراب کنه ...هیچ وقت حلالش نمی کنم

دقیقا ، همون جلوه بدی ک از تو درست میکنه پیش دیگران خدا اون جلوه رو براش خودش درست میکنه و ابن ناراحتی تو باعث خیلی مشکلات و درهای بسته تو زندگیش میشه

و انشالله ک هیچ بنده ایی جلو خدا بد نباشه ، بنده های خدا تا میخوان راجبت حرف بزنن   مهم وجود تو و زیبایی قلبت و سربلندیت جلوی خداست❤️🌱

مطمعن باش خدا نمیزاره تو هیچوقت بد جلوه کنی و قطعا اون خودشو فقط از چشم‌مینداره و نفرین تو گرفتارش میکنه