2789
عنوان

چه گناهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 44 پست
قربونت برم عزیزماین انرژی ک حس میکنی این حال و حس خوب مطمعن باش تو قلب خودتهشما قطعا قلبت نور و لطف ...

فدات عزیزم😍😘❤

خدا کنه یه اتفاق خوب تو زندگیم بیوفته

خیلی نامیدم کرده این یکنواختی زندگیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا ، همون جلوه بدی ک از تو درست میکنه پیش دیگران خدا اون جلوه رو براش خودش درست میکنه و ابن ناراح ...

باورت میشه همین جوری که من ناراحت می کند خودش از جاهای دیگه ناراحت می شود 

حالا گناه من فقط اینه سبزه هستم  ... بقیه ظاهرم خوبه 

فقط خودش شیر برنجه... وگرنه هر کدوممون مدل خودمون هستیم 

خودمم حس میکنم مشکل از دیدگاهمهنمیدونم چطوری درستش کنم😔

اولش سخته ولی میتونی از شکرگزاری شروع کنی و هر روز یا قبل خواب بابت همه چیزای حتی کوچک از خدا تشکر کنی کم کم دیدگاهت اینجوری میشه که میگردی تا در طول روز به چیزای خوب بیشتر توجه میکنی چون قراره شکرگزارشون باشی.

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

گناهت بغیراز غیبت چیه

من تا دیروز پشت سر یکی از همسایه ها که دیوار به دیوار خیلی با مامانم و شوهرم غیبت می کردم چون دیوار مشترک هست  خیلی سروصدا می کردن  ،،،،  اذیت بودیم.....  الان آشتی کردیم 

پشیمونم 

ولی هیچوقت یادتون‌نره خدا خیلی بخشندسخدا بزرگترین بخشندسدر توبه هم بازهبهش واقعا ایمان بیارمطمعن باش ...

واقعا خوشبحال خونوادت که دخترشون اینقدر با کمالاتو عاقله 😍🤗

🥀🖤مامان ۵ ماه شد که نیستی هنوزم شبا وقتی بخودم میگم که یعنی دیگه نیستی واقعا رفتی دلم اتیش میگیره از نبودنت🥺

فدات عزیزم😍😘❤خدا کنه یه اتفاق خوب تو زندگیم بیوفتهخیلی نامیدم کرده این یکنواختی زندگیم

قطعا میوفته عزیزم قطعامیوفته

به این فکر کن ک شاید تو امتحان الهی هستی 

ما از قوانین خدا و این امتحانات اطلاعی نداریم ، فکر میکنیم که زمسنه مشکلات و سختی خدا برامون فراهم کرده

ولی همین مشکلات زمینه رشد و میشرفتت میشه ، خیلی باعث نزدزک شدن تو به خدا میشه ،فقط ایمانت خدایی نکرده سست نشه ، سعی کن تو سختی ها ک جزوی از امتحان الهی هست همیشه ایمانت رو قوی تر کنی

نزدیک تر بشی به خدا

میدونستی که خدا بنده های عزیزش رو بیشتر تو امتحان الهی قرار میده🤍🌱

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃