2789
عنوان

چه گناهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورت میشه همین جوری که من ناراحت می کند خودش از جاهای دیگه ناراحت می شود حالا گناه من فقط اینه سبزه ...

دقیقا به سر خودش میاد

این دنیا گرده 

خدا نمیزاره هیچ بدی و هیچ خوبی بی جواب بمونه و همه رو جندیت برابر تلافی میکنه

توام فقط بی محلش کن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

قطعا میوفته عزیزم قطعامیوفتهبه این فکر کن ک شاید تو امتحان الهی هستی ما از قوانین خدا و این امتحانات ...

عاشق حرفات شدم 

خیلی حالم رو خوب کردی،عزیزم

خدا خیرت بده گلم❤😍😘

واقعا خوشبحال خونوادت که دخترشون اینقدر با کمالاتو عاقله 😍🤗

الهی قربونت برم🤭🤭😅شرمندمون کردی😅❤️

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

عاشق حرفات شدم خیلی حالم رو خوب کردی،عزیزمخدا خیرت بده گلم❤😍😘

عزیزی شومااا 😍💕

دیدی خودت چقدررر خوب و با ایمانییی 🌱🤍✨️

خب چجوری رفعش بکنیم؟

ما خودمون که هرروز اسپند دود می کنیم.. صدقه میدیم ..

هرروز آیه الکرسی بخون .. خواندن ۴ قل 

هرروز صبح من میگم خدایا به خودت توکل می کنم می خوام برم اونجا فلان کار کنم خودت درست کن.... حواست بهم باشه ....بعد خیلی با روزهایی که توکل نمی کنم فرق داره 

الهی قربونت برم🤭🤭😅شرمندمون کردی😅❤️

عخشمی 😘😍 بجای شرمندگی بیا ملوس جامون شو ازبی ملوسی دیشب تو بارونو برف غرق شدیم 😁😊

🥀🖤مامان ۵ ماه شد که نیستی هنوزم شبا وقتی بخودم میگم که یعنی دیگه نیستی واقعا رفتی دلم اتیش میگیره از نبودنت🥺

عخشمی 😘😍 بجای شرمندگی بیا ملوس جامون شو ازبی ملوسی دیشب تو بارونو برف غرق شدیم 😁😊

میاممم مایمممم