2777
2789

سلام عزیزان امسال آموزش پرورش رشته آموزگاری و دبیری فارغ‌التحصیل رشته جغرافیا میخواد

کسی می‌دونه راهنمایی کنید لطفاً ؟؟؟ از کجا بدونیم چ رشته های میخواد که استارت بزنیم واسه خوندن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز دفترچه نیومده دفترچه پارسالو بخون ببین جغرافیا میخاستن یا نه

پارسال و دیدم برای دبیری مطالعات اجتماعی جغرافیامیخواست 

میگم برم هزینه کنم وقت بذارم امسال نخواد چی؟؟ 

تازه وقت هم کم هست منم بچه دارم 

نمی‌دونم شروع کنم ب خواندن نکنم و ...

پارسال و دیدم برای دبیری مطالعات اجتماعی جغرافیامیخواست میگم برم هزینه کنم وقت بذارم امسال نخواد چی؟ ...

آموزگاری نمی‌خواد رشته تو؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
خوندم عزیزم پارسال میخواستم یعنی امسال هم می‌خوان ؟؟ اگه نخوان چی؟؟؟ موندم والا منابعش و‌که زده از ک ...

اگه پارسال میخواستن امسال هم میخوان

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بسم رب المـهـ💞ـدی

السَّلاَمُ علیک یامولانایاصـاحب الزمــان عجل الله❤️✋

سلام دوست امام زمانی گلم 🤗❤️

ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🤲

شما دعوت شده با تاپیک امام زمان هستین 

تگتون کردم اسمتون آبی نشد 

به همین خاطر اینجا مزاحمتون شدم 🙏

ثمَ تابَ عَلَيْهِمْ لِيَتُوبُوا إِنَّ اللَّهَ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ(توبه۱۱۸)

پس خدا به آنان توفيق توبه داد، تا توبه كنند.

بى ترديد خدا همان توبه‌پذير مهربان است.

هر چه که هستی بیا گر چه که پَستی بیا

توبه شکستی بیا دوست نظر می کند.

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🍁✨

این لینک تاپیک هست 👇🏻

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14855632/%D9%86%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D8%B4%D9%88

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دقیق ندیدم ولی فک کنم میخواد

عزیزم عذر می خوام اومدم تو تاپیکتون پست نامربوط می زارم

می شه خواهش کنم بهم بگید شرایط خرید گوشی قسطی از سرای ایرانی به شکله و سودش چند درصد 

ممنون می شم راهنماییم کنید

یا امام رضا
عزیزم عذر می خوام اومدم تو تاپیکتون پست نامربوط می زارممی شه خواهش کنم بهم بگید شرایط خرید گوشی قسطی ...

سلام عزیزم اشکالی ندارد 

اردیبهشت گوشی همسرم نقدی از سرای ایرانی ۶۳م بود اما اقساط ۱۰ماهه با لوازم جانبی گوشی دراومد کلا ۷۶م 

شما تو تاپیک مدیریت مخارج بودین می‌خواستیم برای پدرتون گوشی بخرین؟؟؟

سلام عزیزم اشکالی ندارد اردیبهشت گوشی همسرم نقدی از سرای ایرانی ۶۳م بود اما اقساط ۱۰ماهه با لوازم جا ...

سلام.

بله عزیزم 

ممنون از پاسخ گوییتون 

شرایطش به چه شکل چک لازم داره 

بعد به نظرتون به صرفه هست 

و اینکه شما تهران تشریف دارید اگه تهرانید می شه بفرمایید

کجای تهرانه؟ 

یا امام رضا