2777
2789
عنوان

اسنپ خانم دیده بودین تا حالا😕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاعدتا که باید حرف همسر جااان رو گوش می‌کرد.

اما خوب دیگه گذشت...و خودتم اونجا بودی. چیزی مهمی نبوده. خودتو ناراحت نکن بیشتر از این.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

پارسال یا پیارسال یبار ما شب از خونه مادربزرگم خواستیم بیایم خونه اسنپ زن بود خیلی تند میرفت انگار هر لحظه میخواد تصادف کنه قلبمون اومد دهنمون خلاصه شد 30 تومن ما هم خورد نداشتیم 100 تومن دادیم اونم گفت من خورد ندارم بقیه پولتون رو بدم و بعدش همین جوری گذاشت رفت 

پارسال یا پیارسال یبار ما شب از خونه مادربزرگم خواستیم بیایم خونه اسنپ زن بود خیلی تند میرفت انگار ه ...

عجب بی انصافی بوده

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

این شوهرای حرف گوش نکن رو از کجا میارید بگید ما اون سمتی نریم

از سر کوچه ساعت ۹ شب 🤣🤣🤣

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!