2777
2789
عنوان

اسنپ خانم دیده بودین تا حالا😕💔

611 بازدید | 50 پست

عصری با همسرم میخواستم بریم جایی اسنپ گرفتیم بعد دیدم خانمه بهش سفارش کردم جلو نشینیا زشته بیا عقب پیش خودم بشین 😕 مسخرم کرد گفت برو بابا این چرتو پرتا چیه میگی من بیام عقب بشینم؟😐😑 نه که همشه عادت داره جلو بشینه فک میکرد یبار بیاد عقب میمیره مثلا😡😡

رفت جلو نشست منم عقب تا اخر مسیر انقده اخم کردم حس میکنم ابروهام الان داره درد میکنه 😶شوهرم چند لحطه پیاده شد کار داشت😒😒 بعد راننده اسنپی گفت چیه چرا اخم کردی بابا باهم بگین بخندین دعوا نکنید 

خواستم بگم لال شو فقط الان مشکل من دقیقا تویی😤😤😤

بنظرتون بی خودی حساسیت به خرج دادم؟؟ شما بودین ناراحت نمیشدین که شوهرتون به حرفتون گوش نداده بیاد عقب و جلو کنار یه خانم نشسته؟

سرم داره میترکه از بس حرص خوردمممم 

حالا حقو به من میدین ناراحت بشم یا حقو به همسرم میدین که از رفتار من ناراحت شده😞😫

کجا زندگی میکنی مگه؟!! 

راننده اسنپ زن خیلی زیاده که

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیده بودم، 

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

زیادی حساسی

بعدم بله اسنپ خانم هم داریم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

مشکل هر جا باشه زیر سر راننده اسنپه نیست

اون چکار کنه شوهرت عقب ننشسته؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

جدای از دعوای شما .

زنی ک اسنپ کار میکنه تن به خیلی کارا نداده .پس خیال شما هم راحت

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

وای چقدر بی جنبه ای ، حالا از دست شوهرت ناراحت بودی چیکار به خانوم راننده داشتی ؟ انتظار داشتی به شوهرت بگه تو بیا رانندگی کن من می رم عقب کنار خانمت؟؟؟؟

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اسنپی خانم ک بعععله زیاااد دیدم .چه کنیم دیگع خواهرم با شوهرای هولمون🤕🤕

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!