2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتمون برونگرا

البته همسر آیندم

بنظرم خوش میگذره😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

درونگرا و اینجوری خوبه قبولش دارم 

خودمم درونگرام 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

مثل خودمهدرون گرای پرحرف😉

درون‌گراها وقتی شخصی رو پیدا کنن که باب دلشون باشه یه برونگرای دیوانه میشن واسه اون شخص

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

مرد برون گرا باشه جلف میشه همش شوخی الکی و..درون گرا هم میگن اجتماعی نیست و خودتم لذت نمیبریمیان گرا ...

در اصل تو اصطلاح میان گرا ندارم همه برون گرا یا درون گرا هستن ولی درجاتشون فرق داره 

ψ ❤️

چون دوسش دارم نه زیاداما گاهی چرا اذیت میشم🤣از کم حرفیش فقط وگرنه بقیه اخلاقاشو دوس دارم

من خودم وحشتناک درونگرا هستم اصلا حوصله صحبت ندارم ولی کسی رو پیدا کنم که از نظر فکری یکی باشیم خیلی پر حرف میشم 

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.