2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 45286 بازدید | 83 پست
وای من دقیقا آبان خونمو فروختم طلا ۲۵۵۰ بود بعد اول بهمن رفتم ۱۳۰ گرم طلای زینتی روی ۲۶۴۰ فروختم د ...

من طلا گرمی یک میلیون نیم فروختم مفت ۵۰۰ گرم طلا النگوهام هر کدوم ۱۲ گرم بود 🥲🥲

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من حالم خیلی بده صبح تا شب غصه میخورم و گریه میکنم 340 گرمو گرمی 2650 فروختم مفت رفت الان خونه ثابته ...

ول کنید مال دنیارا خدا راشکر کنید خودتون سالم هستید فدای سرتان انشاء الله برات پروخیربرکت باشه که هست مطمئن باش

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خونمونو تعویض کردیم، دو تا ماشین هم فروختیم و کلی وامم گرفتیم، شب انتخابات معامله کردیم فروشنده ها ج ...

خونه به زودی فکر کنم از بهار تابستان منفجر بشه

شما اشتباه نکردی از طلا سبقت میگیره

خب فعالان بازار پیشبینی کردن چون خیلی وقت هست راکد مانده

ما یه خونه برای فروش گذاشتیم دیشب مشتری زنگ زده حالا با این وضع تورم نمی‌دونم چه خاکی تو سرمون کنیم 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
خونه به زودی فکر کنم از بهار تابستان منفجر بشهشما اشتباه نکردی از طلا سبقت میگیره

نمیدونم والا، تو این چند ماهیی که فروختم دو برابر و خورده ایی شده طلا ، مصالح و تیرآهن هم رفته بالا نمیدونم چرا خونه تکون نخورده

خداجونم مرسی که دیدی و شنیدی🫡 شکر😊

بچه ها میلی گلد نصب کنید کد معرف بزنید

خوبیش اینه ۵ صوت رایگان هم به شما میده هم اونی که کد معرف داده بهتون

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

نمیدونم والا، تو این چند ماهیی که فروختم دو برابر و خورده ایی شده طلا ، مصالح و تیرآهن هم رفته بالا ...

چون تقاضا نیست مردم پول خرید خونه ندارن فروشنده خم مجبوره قیمت رو بالا نبره تا مشتری پیدا شه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍