2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 45286 بازدید | 83 پست
نمیدونم والا، تو این چند ماهیی که فروختم دو برابر و خورده ایی شده طلا ، مصالح و تیرآهن هم رفته بالا ...

منم 145گرم فروختم 715000میلیون با قیمت 6200الان شده 860تومن حدودا خونه ای هم که خریدیم تکون نخورده و مشتری هم نیس. برادرشوهرمم گیرداده به همون قیمتی که خریدین بدین به من شوهرمم با من قهر میکنه که نمیذارم خونه رو بش بده

خودتی😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم 145گرم فروختم 715000میلیون با قیمت 6200الان شده 860تومن حدودا خونه ای هم که خریدیم تکون نخورده و ...

خونتو ندی به برادرشوهرت 

من سال ۹۷ همین اشتباهو کردم خونه نازنینمو دادم به برادرشوهرم گفت الان پول تو دستم نیست تا دو ماه دیگه میدم ولی پول خونه رو خورد خورد داد ماهم تو رودروایسی مجبور بودیم صبر کنیم و انقد خونه بالا کشید که پول خونمون دیگه به درد نخورد و الان مستاجرم و پول خونمون شده پول رهن خونه مستاجری .با اشنا معامله کردن اشتباه محضه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
خونتو ندی به برادرشوهرت من سال ۹۷ همین اشتباهو کردم خونه نازنینمو دادم به برادرشوهرم گفت الان پول تو ...

اصلا بمیرمم نمیدم با این قیمتی که میگه. شوهرمم هرچقد میخاد چس کنشو بزنه تو برق. مگه اسکلم طلاهای مجردیمو دادم رفت حالا فکرکرده خ زرنگه حاضرم چندسال بمونه ولی مفت ندمش به اون. تازه یه جوری میگه انگار داره به ما لطف میکنه برمیداره خونه رو

خودتی😊

من حالم خیلی بده صبح تا شب غصه میخورم و گریه میکنم 340 گرمو گرمی 2650 فروختم مفت رفت الان خونه ثابته ...

همه ی آدما حتی ثروتمند ترین افراد جهان تو معاملاتشون ضرر داشتن قرار نیست همیشه تصمیمی که گرفتیم بی ضرر ترین و پر سودترین باشه 

انسان مال اندوزی میکنه برای رفاهش ، کار میکنه برای رفاهش حالا فکر کن رفاه رو درست کردی ولی سلامتی نداری چه فایده 

قدر داشته هات رو بدون و مدام خداروشکرگزاری کن 

بخاطر تصمیمی که اون زمان فکر میکردی بهترین هست و بخاطر شرایطی که دست ما نیست ضرر کردی، خودت رو سرزنش نکن و به خودت انرژی منفی نده 

از خونه ای که خریدی لذت ببر🥰

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
اصلا بمیرمم نمیدم با این قیمتی که میگه. شوهرمم هرچقد میخاد چس کنشو بزنه تو برق. مگه اسکلم طلاهای مجر ...

اگه لازم ندارین پول خونه رو نفروشین فعلا

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
بچه ها میلی گلد نصب کنید کد معرف بزنیدخوبیش اینه ۵ صوت رایگان هم به شما میده هم اونی که کد معرف داده ...

بابا ولمون کن کوروش کمپانی بس نبود حالا میلی گلد تا زمانی دنبال مفت بری تو ایران هستید کلاه ها سرتون میره کمی عقل و تفکر باید داشته باشیم