2777
2789
عنوان

قیمت طلا

45024 بازدید | 83 پست

بچه هاااا قیمت طلا جهانی داره بالا میره تا میتونین طلا بخرید یا اگر مبلغ کمی دارید که به گرم طلا نمیرسه یا طلا سوتی بخرید یا صندوق طلای تابان بخرید.

تازه به نظر من صندوق بهتره چون مزد ساخت نداره. نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که دو سه ماه پیش ۳۶۰ گرم طلا و دو تا سکه کامل و یه نیم و بیست و خورده ایی پارسیان فروختم🤕

چی خریدی جاش؟ منم 340 گرم فروختم پارسال خونه خریدم خاکدبر سر کردم خودمو

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
واقعا اشتباه کردم ماه های قبل باید می‌خریدم تنها چیزی که تونستم بخرم یه زنجیر نازکه

من هفته پیش پول گذاشتم تو صندوق طلای تابان تمدن تو 2  روز الان روی 5میلیون تومن 200 تومن سود کردم

چی خریدی جاش؟ منم 340 گرم فروختم پارسال خونه خریدم خاکدبر سر کردم خودمو

خونمونو تعویض کردیم، دو تا ماشین هم فروختیم و کلی وامم گرفتیم، شب انتخابات معامله کردیم فروشنده ها جو گرونی داده بودن بابت انتخابات، الان میبینم خونه قیمتش راکد مونده ماشین و طلا افسار پاره کرده😆

خداجونم مرسی که دیدی و شنیدی🫡 شکر😊

خونمونو تعویض کردیم، دو تا ماشین هم فروختیم و کلی وامم گرفتیم، شب انتخابات معامله کردیم فروشنده ها ج ...

من حالم خیلی بده صبح تا شب غصه میخورم و گریه میکنم 340 گرمو گرمی 2650 فروختم مفت رفت الان خونه ثابته طلا دو سه برابر شده اگه طلام بود 500 میلیون تا حالا سود داده بود

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
من حالم خیلی بده صبح تا شب غصه میخورم و گریه میکنم 340 گرمو گرمی 2650 فروختم مفت رفت الان خونه ثابته ...

آره تازه ما خونمونو دست کم متری ۴،۵ میلیون گرونتر خریدیم چون گفتن شب انتخاباته از فردا مسکن میترکه، اگه داشتم نزدیک ۲ میلیارد پول طلاها و سکه هام بود😕

خداجونم مرسی که دیدی و شنیدی🫡 شکر😊

من حالم خیلی بده صبح تا شب غصه میخورم و گریه میکنم 340 گرمو گرمی 2650 فروختم مفت رفت الان خونه ثابته ...

وای من دقیقا آبان خونمو فروختم طلا ۲۵۵۰ بود  بعد اول بهمن رفتم ۱۳۰ گرم طلای زینتی روی ۲۶۴۰ فروختم  دیدم همه دارن میخرن  باز شعورم نرسید 😐😐🤑

من هفته پیش پول گذاشتم تو صندوق طلای تابان تمدن تو 2 روز الان روی 5میلیون تومن 200 تومن سود کردم

کی وقت فروشه میدونید؟ منم تو میلی سرمایه گذاری کردم شوهرم گفت بفروش من گفتم فعلا صبر کنیم

کی وقت فروشه میدونید؟ منم تو میلی سرمایه گذاری کردم شوهرم گفت بفروش من گفتم فعلا صبر کنیم

والا میلی و نمیدونم اما این طلای تابان تمدن هرروز داره اضافه میشه و من خوشحالترینم    

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز