2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 45286 بازدید | 83 پست

هر روز همه چی داره گرونتر میشه یک کیلو سیب زمینی روامروز  دیگه نمیتونی به قیمت هفته ی قبل بخری .به هیچ عنوان پول نقد دستتون نگه ندارید انقد بی ارزش شده که هیچی نمیشه باهاش خرید قدیما قلک میزاشتن و پولاشون پس اندازه میکردن هفته ای هزارتومن مینداختن تو قلک و اخر سال میشکستن و ارزش پول به اندازه اول سال بود .متاسفم برای نسل ما افسوس داره واقعا مای جوون با هزار بدبختی ازدواج میکنم حتی طلا هم نمیتونیم بخریم فقط میتونیم ب سختی یدونه حلقه بخریم نهایتا.بعدهم که وارد زندگی میشیم هر چقد کار کنیم نه میتونیم خونه بخریم نه ماشین نه یه تیکه طلایی که بهش ذوق کنیم

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونمونو تعویض کردیم، دو تا ماشین هم فروختیم و کلی وامم گرفتیم، شب انتخابات معامله کردیم فروشنده ها ج ...

منم ۲۵۰ گرم فروختم ناراحنم ناراحت خونه خریدم هی میگفتن خونه بالا نیره کو بالا رفت

اینایی که خونه خریدین ناراحت نباشید 

منم تیرماه بالای ۲۰۰ گرم طلاهای زینتی و به روزترین طلاهای بازار رو فروختم خونه خریدم منم خیلی ضرر مالی کردم ولی ناراحت نیستم چون تو خونه ای که خریدم دارم زندگی میکنم و لذتش رو میبرم همه چی که پول نیست ‌بعدم ملک همیشه راکد نمی مونه رشد خواهد کرد و این ضرر یکجا جبران میشه.

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
ان شالله امیدوارم کردییی خیر ببینی

اوضاع همیشه یک جور نیست 

تاریخ اقتصادی هم نشون داده گاهی ملک تو رشد هست و گاهی طلا و دلار 

بالاخره طلا تا حدی رسید نمیشه نگهش داشت و باید تبدیل کرد و چه چیزی بهتر از ملک که اگر به عنوان محل زندگی باشه محل آرامشت میشه و اگر به عنوان سرمایه گذاری باشه میشه محل درآمد 

از ملک میشه طلا رو خرد خرد دوباره خرید

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
من حالم خیلی بده صبح تا شب غصه میخورم و گریه میکنم 340 گرمو گرمی 2650 فروختم مفت رفت الان خونه ثابته ...

واقعا اگه خونه دارید چرا غصه ی قیمت طلا را میخورید. من ریز ریز فقط به عشق خونه خریدن میخرم. اگه خونه و ماشینتون برقراره که دیگه طلا فقط بعد پس اندازو داره. کم کم میخری دوباره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
والا میلی و نمیدونم اما این طلای تابان تمدن هرروز داره اضافه میشه و من خوشحالترینم

چطور ب اینا اعتماد میکنید؟

طلا حضوری میخری سرت کلاه میره وای ب اینترنتی و صندوق های مالی ک اینهمه اختلاس دارن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

اسی صندوق رو هر وقت بخوای میتونی بفروشی؟ 

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

چی خریدی جاش؟ منم 340 گرم فروختم پارسال خونه خریدم خاکدبر سر کردم خودمو

اصلا نگران نباش عزیزم فدای یک تار موی سر خودت وبچه هات کار خوب شما کردی انشاالله این خونه برای پرخیر وبرکت باشه همشه دعا کنه ضرر به جونت نخوره  جبران میشه 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما