2777
2789
عنوان

درمانش چیه یکی بیاددد

93 بازدید | 7 پست

تقریبا ی هفته ای میشه ک سرفه میکنم

اما وقتی سرفه میکنم خلط سبز از گلوم میاد بیرون

هیچ دارویی هم نمیخورم. چیکار کنم واقعا از دکتر رفتن خسته شدم

خلط سبز نشونه چیه ؟ خطرناکه؟

نشانه عفونت هست باید چرک خشک کن بخوری خوب اسنپ دکتر زنگ بزن راحت نمیخواد بری دکتر من خودم کلا دردهای معمولی رو که قبلا گرفتم که همشو بلدم چی بخورم چیز خاصی هم باشه اسنپ دکتر زنگ میزنم بعضی اوقات خودشون گفتن حتما حضوری باید بری که رفتم  اگه چرک ها موقع سرفه از ریه میاد بیرون باید آزیترومایسین بخوری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلط سبز نشانه عفونت هست . 

الان میکروبها نسبت به آنتی بیوتیکهای دارویی مقاوم شدن با خوردن مواد غذایی ضد باکترییایی مثل سیر ، عسل شلغم و پیاز خام خودتون رو درمان کنین . از جوشیده های مامان‌بزرگ  هم غافل نباشین . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه قرصه مثل جوشانه از داروخانه بگیر بخور بدون عوارضه پاکسازی ریه س خیلی خوبه هم خلطتو میشوره میبره ه ...

اتفاقا دکتر داد بهم

ویتامین سی فکرکنم

اما نمیخورمش حالم بهم میخوره