بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره من بدبخت شب قبل عملم مامانم کلی باهام دعوا کرد که انقدر چیز نخوردی و ضعیفی اینجوری شدی (من اپاندیسم درد میکرد و دکترا تشخیص ندادن) دیگه صبح فرداش انقدر وحشتناک دلم درد گرفته بود که همون موقع عملم کردن
داداشم ناراحتی کلیه داشت . بعضی شب ها از درد کلیه به خودش میپیچید . هر یکی دو ماه یه بار کلیه درد میگرفت . شب ساعت ۲:۰۰ رفت بیمارستان . دوباره اومد خونه گفت باید برم یه بیمارستان بهتر . تا از بیمارستان برگرده یه مشت دم آلبالو و کاکل ذرت دم کردم . اومد خونه گفتم یه لیوان بخور خوب میشی . خورد و گرفت خوابید . ۱ ساله اصلا کلیه درد نگرفته . کلیه و مجاری ادرار رو لیز میکنه و سنگ کلیه اگر ریز باشه لیز میخوزه و با ادرار خارج میشه . اگر کلیه ت سنگساز باشه بعدا دوباره سنگ کلیه میگیری . از این به بعد هر ماه یه لیوان دم کرده ی دم آلبالو و کاکل ذرت بخور دیگه سنگ کلیه نمیگیری .