2777
2789
عنوان

احساس یک سال اول زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 58 پست
اره

چرا؟ چه تغییری ؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ما یک سال اول زندگی فقط جنگ کردیم

تا به حدی طبیعیه تا باهم کنار بیاید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه اصلا تازه بعد به دنیا اومدن پسرم خیلی بهتر شد خیلیییی مسئولیت پذیریش اگ ده بود به صد رسید

خداروشکر عزیزم عشقتون برقرار 🌼

خییییلی زیاد

چرا؟ چیا دیدی؟ 

بنظر من همه یک دوران سختی دارن تا قلق همو یاد بگیرن ولی بعدش نگه داشتن اون وضعیت ثبات و علاقه کار سخ ...

مهمترین چیز اینه که دو طرف واقعا همو دوس داشته باشن

وقتی کسیو از ته قلبت دوس داری و عاشقشی

بیشتر دربرابرش کوتاه میای، بیشتر درکش میکنی

بیشتر سعی میکنی خوشحالش کنی و کنارش باشی

بیشتر مراقبشی و بهش اهمیت میدی

نسبت بهش وفاداری و ...

حالا حساب کن این ماجرا دو طرفه باشه

هر دو همچین حسی به هم داشته باشن

خیلی خیلی تو پایداری رابطه تاثیر داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نمیدونم این درست باشه یا نه ولی سال اول متاهلی پرچالشه تا طرفین بیان قلق هم دستشون بیاد و روحیات همو ...

آره درسته برای من چند ماه طول کشید 

یکسال اول خیلی تنش تجربه کردیم،خیلی وقتا توی سر و کله هم میزدیم،اما الآن عالیه

خداروشکر چند ساله ازدواج کردین؟

مدرن مثلا همسرم خیلی بداخلاقو بد دل بود بعد دیگه آدم شد 😁

چه مدت باهم دوست بودین؟

تو اون دوران متوجه نشدی بداخلاق و بد دله؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)