2777
2789
عنوان

احساس یک سال اول زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 58 پست
اره

چرا؟ چه تغییری ؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ما یک سال اول زندگی فقط جنگ کردیم

تا به حدی طبیعیه تا باهم کنار بیاید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه اصلا تازه بعد به دنیا اومدن پسرم خیلی بهتر شد خیلیییی مسئولیت پذیریش اگ ده بود به صد رسید

خداروشکر عزیزم عشقتون برقرار 🌼

خییییلی زیاد

چرا؟ چیا دیدی؟ 

بنظر من همه یک دوران سختی دارن تا قلق همو یاد بگیرن ولی بعدش نگه داشتن اون وضعیت ثبات و علاقه کار سخ ...

مهمترین چیز اینه که دو طرف واقعا همو دوس داشته باشن

وقتی کسیو از ته قلبت دوس داری و عاشقشی

بیشتر دربرابرش کوتاه میای، بیشتر درکش میکنی

بیشتر سعی میکنی خوشحالش کنی و کنارش باشی

بیشتر مراقبشی و بهش اهمیت میدی

نسبت بهش وفاداری و ...

حالا حساب کن این ماجرا دو طرفه باشه

هر دو همچین حسی به هم داشته باشن

خیلی خیلی تو پایداری رابطه تاثیر داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نمیدونم این درست باشه یا نه ولی سال اول متاهلی پرچالشه تا طرفین بیان قلق هم دستشون بیاد و روحیات همو ...

آره درسته برای من چند ماه طول کشید 

یکسال اول خیلی تنش تجربه کردیم،خیلی وقتا توی سر و کله هم میزدیم،اما الآن عالیه

خداروشکر چند ساله ازدواج کردین؟

مدرن مثلا همسرم خیلی بداخلاقو بد دل بود بعد دیگه آدم شد 😁

چه مدت باهم دوست بودین؟

تو اون دوران متوجه نشدی بداخلاق و بد دله؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)