2777
2789
عنوان

احساس یک سال اول زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 58 پست
بنظر من خساست شکاک بودن شخصیت قادر و خود رای داشتن بعلاوه اون چیزی که گفتی اصلا درست نمیشن

آفرین دقیقا میدونی من همسرم اصلا خسیس و شکاک نبود و نیست 

مثلا می‌گفت پیش فلانی چادر بپوش با عموت روبوسی نکن یا مثلاً من هنوزم اینستا وصل نکردم چون اجازه نمیده 

.....

این اخلاقاش اذیت میکرد 

ولی یه آشنایی دارن به مادرش گفته بود اجازه میدی اقدام کنیم واسه بچه 🤕 مرد که چشمش به دهن مادرش باشه نمیتونه زندگی کنه 

.

یه چیزایی هم که کلا بحثش فرق میکنه

اینکه طرف شکاکه، اخلاق و رفتارش پایدار نیست و ...

میتونه نشون دهنده اختلال روانی باشه

پارانوئید، دوقطبی، افسردگی و ...

ما اونقد تخصص نداریم که اینارو دقیق متوجه بشیم

بخاطر همینم من مشاوره قبل از ازدواجو خیلی مهم میدونم

حتی شاید خودمونم اختلالی داریم و ازش بی خبریم

همه ی اینا بعدا تو زندگی خودشو نشون میده

چه بهتر که خودمون زودتر بریم سراغش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

♥️♥️آگاهی واقعا خیلی مهمهاینکه تا حد امکان بیشترین شناختو از طرف داشته باشیهیچ آدمی کامل بی عیب و نق ...

آره عزیزم کاملا درست میگید آدم اول باید بدونه از خودش ، طرف مقابلش و از زندگی چی میخواد 

ولی یکسری از معیار هارو واقعا بعد از ازدواج متوجه میشی 

ممکنه طرف شما یک اخلاقی داشته باشه که قبل از ازدواج خیلی هم براتون جذاب باشه ولی بعدش ممکنه با همون اخلاق به مشکل بخورید 

و خیلی موارد دیگه 

حتی من خودم یکسری از جزئیات رو تو رفتار خودم بعد از ازدواج فهمیدم 

من نمی‌گم صد درصد ولی ازدواج تا حد زیادی مثل هندونه در بستست 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آفرین دقیقا میدونی من همسرم اصلا خسیس و شکاک نبود و نیست مثلا می‌گفت پیش فلانی چادر بپوش با عموت روب ...

چقدر زشت بود این چیزی که گفتی در آخر 🥴 

واقعا با مرد بچه ننه نمیشه زندگی کرد هرچند که ۹۹ درصد مرد ایرانی این اخلاقو داره حالا کم و بیش

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه چیزایی هم که کلا بحثش فرق میکنهاینکه طرف شکاکه، اخلاق و رفتارش پایدار نیست و ...میتونه نشون دهنده ...

دقیقا درسته اکثر آدما حتی درست خودشونم نمی‌شناسن چه برسه به طرف مقابل 

آره عزیزم کاملا درست میگید آدم اول باید بدونه از خودش ، طرف مقابلش و از زندگی چی میخواد ولی یکسری از ...

هیچوقت نمیشه صددرصدی پیش رفت

تا یجاییش دست خودمونه که واسش تلاش کنیم

یجاهایی واقعا از اختیار و توان ما خارجه

هرچقدر عشق و علاقه و آگاهی بیشتر باشه

بهتر میشه با اون تغییرات کنار اومد و حلش کرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هیچوقت نمیشه صددرصدی پیش رفتتا یجاییش دست خودمونه که واسش تلاش کنیمیجاهایی واقعا از اختیار و توان ما ...

موافقم 🥰

بنظر من هم فاز بودنم خیلی مهمه

اینکه دو نفر فازشون باهم یکی باشه

کلمه دیگه ای به ذهنم نیومد ولی فک کنم متوجه بشین😂

یکی عاشق تفریح و گردش و جشنه ولی یکی اصلا به این

چیزا اهمیت نمیده و حوصلشو نداره. خب این برای شخص

خیلی سخته. مثل این میمونه یه درونگرا با یه برونگرا

ازدواج کنه. قطعا اختلافا خیلی بیشتر میشن

هر آدمی یه قالبی برای خودش داره

یکی که هم قالب خودته پیدا کنی دیگه تمومه

بنظر من هم فاز بودنم خیلی مهمهاینکه دو نفر فازشون باهم یکی باشهکلمه دیگه ای به ذهنم نیومد ولی فک کنم ...

آره واقعا خیلی مهمه کسی که بتونه یک نفرو که با خودش حداقل ۷۰ درصد هم فازه پیدا کنه نصف راهو رفته 

ولی خیلی کم پیدا میشه 

من بین دخترا که همجنس هستن هم تا الان هم فاز خودمو پیدا نکردم چه برسه به همسرم 😂

آره واقعا خیلی مهمه کسی که بتونه یک نفرو که با خودش حداقل ۷۰ درصد هم فازه پیدا کنه نصف راهو رفته ولی ...

آره واقعا خیلی کمه و سخت پیدا میشه

حتی همینکه بخوای بفهمی طرف هم فازت هست یا نه

خودش یه پروسه سخت و طولانی و پیچیدس😂

من با یکی در ارتباطم از لحاظ افکار و روحیه و اخلاق

خیلی باهم سازگاریم. امیدوارم رابطه موفقی داشته باشیم

همچنان در حال تحقیق و امتحان و آزمایشم😂

آره واقعا خیلی کمه و سخت پیدا میشهحتی همینکه بخوای بفهمی طرف هم فازت هست یا نهخودش یه پروسه سخت و طو ...

تازه آشنا شدین؟

تازه آشنا شدین؟

3 سال میگذره😬