2777
2789
عنوان

از دست رفتار هاي نامزدم خسته شدم

680 بازدید | 26 پست

سلام لطفا بگين چيكار كنم

راستش منو نامزدم تو يه شهر نيستيم و من هر موقع زنگ ميزنم ميگه با فلان دوستم بيرونم يا ميگه اومدم تو شهر دور بزنم و هر شب هم تا ساعت ١٢ ١ شب يا خونه ي عمشه يا عموش ماشالا ٥ ٦ تا هم عمو و عمه داره كه هر شب خونه ي يكيشون ميره شب نشيني و هر وقت هم ميره خونه ي يكي از عمه اش كه منم به شدت ازشون بدم مياد رفتارش عوض ميشه و اين رفتاراش ازارم ميده اذيت ميشم لطفا بگين چيكار كنم كه دست از اين كاراش برداره😞

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم تو دوران نامزوی ادم یه کم حساس میشه رو نامزدش من خودمم خیلی ناراحت میشدم از این کاراش ولی الان عین خیالمم نیست و شوهرمم خیلی دوسم داره زیادی خودتو حساس نشون بدی بدتره

تمام زندگیم همسرم😘😘😘😘
خب بهش بگو ک دوس نداری و خوشت نمیاد از اینکاراش؟؟؟

بابا خيلي گفتم دو سه روز نميره باز دوباره شروع ميشه

رفتارش عوض ميشه مثلا بيشتر رفتار و خصوصيات پسر عمه هاشو تقليد ميكنه كه منم از اونا به هيچ وجه خوشم نمياد اونا خيلي فحش ميدن به اينو اون ميشينن بقيه رو مسخره ميكنن ميخندن كه اينم رفتاراش شبيه اون ميشه و منو به شدت عصباني ميكنه

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻
بابا خيلي گفتم دو سه روز نميره باز دوباره شروع ميشه رفتارش عوض ميشه مثلا بيشتر رفتار و خصوصيات پسر ...

پس دیگه واکنش نشون نده و بزن ب بیخیالی اگه گفتی و عوض نشده ک دیگه نمیشه کاری کرد