2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی کسی در حقم ظلم میکنه مادامی که بهش فکر میکنم هی نفرینش اتفاقی نمیفته بمحض اینکه ولش میکنم چنان به زمین و زمان میخوره که اصلا انگار وجود نداشته

پس ولش کنید به حال خودش 

شما میری دکتر برات دارو مینویسه میپرسی چرا نسخه ی من با قبلی فرق داره چرا عین اون نسخه نکردی یا به درمانش ایمان داری؟ حکمت خدا رو هم همینطور ببین

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
🫡

دیدی چه...  گفت؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من میتونم در حد دانش خودم جوابتو بدم ، سوالتون بپرس جوابتو بدم جانا ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

شما میری دکتر برات دارو مینویسه میپرسی چرا نسخه ی من با قبلی فرق داره چرا عین اون نسخه نکردی یا به د ...

اخه یه نفر اینقدر زیبا یه نفر اینقدر پولدار یه نفر فقیر یه نفر سر سختی زندگیش به چوخ میره یکی از خوشی موفق میشه دنیا و اخرتو داره خب نمیشه ک

میخام عدل خدارو که یکی از اصول دینه برام ثابت کنی

با چی برات ثابت کنم ؟ قرآن ؟ روایات ؟ کدومش قبول داری؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

فقط قانعم کن قرانو خیلی قبول دارم

اول از همه بگو ببینم قبول داری ما باید توی جامعه عدالت داشته باشیم ، عدالت ! نه برابری 

عدالت با برابری فرق داره 🌱

یک آدم ثروتمند مقدار پولی که خرج میکنه با مقدار پولی که شما  خرج میکنی یک مقداره؟قطعا نه ! 

اون برحسب خودش شما حسب خودت 🤍

یا برای مثال برای محیط کار  همونجور که با آقایون برخورد میشه با ما هم برخورد بشه یعنی سختی کار آنها و... 

ببین خواه ناخواه ما نباید و نمیتونیم برابری داشته باشیم ، چون نظام خلقت اینجور نیست 

اما عدالت ، عدل که اصول دینه و توی قرآن هم خدا در رابطه باهاش گفته 🤍❤️