2777
2789
پس چی شد چرا جدا شدین

عاشقم بود درستتت

ولی قبلا ازدواج کرده بود و طلاق گرفته بود

بچه داشت

بهم نگفته بود که ولش نکنم بچشو داد مادرش و قول دادن من بچشو بزرگ نکنم نیاد خونه ما

ولی شمر زمانم که باشم نمیتونم پدرو از پسر جدا کنم

و نمیتونستم بچشو بزرگ کنم

درسته کارخونه دار خرپول همه کار کرد برام همه لحاظ ساپورت کرد

ولی خب من نتونستم کنار بیام

گفتم من جدا شم بهتره تا بچش جداشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

همسر من بد مسته تا میخوره 

فقط چرت و پرت میگه 

یاام سر سفره میخوابه منم اونقدر غرررر میزنم پامیشه یه دعوای اساسی میکنیم وتمام 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقم بود درستتتولی قبلا ازدواج کرده بود و طلاق گرفته بودبچه داشتبهم نگفته بود که ولش نکنم بچشو داد ...

عزیزم چه مهربونی شما ان شالله بهترینها قسمتت بشه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
عزیزم چه مهربونی شما ان شالله بهترینها قسمتت بشه

فداتشم عزیزدلم همچنین

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
هر شب میخوره ؟

اره بساط هر شبمونه اونم سر سفره

شماچی؟

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

چطوری تحمل میکنی شغل همسرت چیه درآمدش خوبه آخه مشروب خیلی گرونه مزه کنارظ کلی پولش میشه

ماشین سنگین داریم 

چیکار میشه کرد اوایل همش جنگ و دعوامون می‌شد دیگه دیدم اینم اینطوریه بیخیال شدم 

اره هر شب کباب و میوه و اجیل و…..