2777
2789
عنوان

خیلی این موضوع رو مخمه😖

73 بازدید | 13 پست

الان بگم شاید بخندین ولی اگه جا من بودین واقعا درک میکردین

موهای رو سینم خیلی زیاده و نمیتونم لیزر کنم چون کرکه باهرچیم بزنی این ناحیه رو جوش میزنه 

برا همین موضوع اصن نمیخوام ازدواج کنم

با تیغ اصلاح کن 

ضخیم ک شد برو لیزر

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد رو مخه واقعا منم بدنم پرز داره ن‌میشه شیو کنم ن میشه نکنم ن میشه لیزر کنم ن گیشه همبنجور بزارن بمونه خیلی ناراحتم

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
یبار رفتم لیزر حالا درسته جلساتمو کامل نکردم ولی برگشتمیترسم برم و برگرده اونوقت که بدبختم🤦‍♀️

تو با ژلت بزن ضخیم میشن بعد برو لیزر 

من شکمم اینطور بود 

کرکی 

دو سه با شیو کردم شد عین ریش😂

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
وای چقد رو مخه واقعا منم بدنم پرز داره ن‌میشه شیو کنم ن میشه نکنم ن میشه لیزر کنم ن گیشه همبنجور بزا ...

وای واقعا درکت میکنم

درباره الکترولیز شنیدم من که انجام میدن برا موهای نازک و زیرچونه و صورت و ....

ولی شهر ما انجام نمیدن هزینشم بالاست

رفتین لیزر دیگه در نیومد؟اسم دستگاهتون چی بود؟

تیتانیوم 

ن در نیومد خیلی کم 

من موهام مشکی بود