2777
2789
عنوان

خسته شدم انقدر دنبال کار گشتم😩

150 بازدید | 17 پست

۱۹ سالمه فعلا دیپلمم

یا تا ۱۲ شب باید باشی

یا محلش ناجوره

یا ۴ تومن میدن😐

یا شناسنامه میخوان که دو سه ماه نگه دارن !!

یا شیفتای چرخشی دارن تا ۱۰ شب که تا اون موقع نمیتونم بیرون باشم

نمیشه برگشتنشو خانوادت بیان دنبالت که دیگه مشکلی نباشه؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خب همه کارا همینن دیگه یا اون ۴ ای رو قبول کن یا هم اون شیفت چرخشی تا ده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چه کارایی بوده حالا؟

بگو ایده بگیرم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

وای خیلی بد شده بابا یه جا کارمند میخوان ماهی ۵ میگفتیجوری هم میگفت ۵ تومن انگار صدقه سری میخواست بد ...

خاااک تو سرشون بابا

۵ تومن پول رفت و امد ادمه

نه نمیشه متاسفانه

تاکسی 

اسنپ چی؟

من لیسانس دارم 

فکر کردم فقط برا منه این شرایط😐😑 

دقیقااااا منم یه سره دنبال کارم هیچکدوم جور نمیشه یا اگه حداقل برا شیفت شب سرویس برگشت داشتن مسئله ای نبود لامصب نمیشه ک اخر شب همش با اسنپ بیای کل حقوق میره رو اون...

نمیدونم مردم چجوری میرن سرکار🤕

منکه هرجا میرم هیچیش جور نیس پووووف

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃