2777
2789
عنوان

نظرتون راجب دعانویس و طلسم

721 بازدید | 25 پست

خانما درحقیقت من اصلا اعتقادی به دعا و دعانویس نداشتم اما یکبار به شدت به مشکل خوردم به پیشنهاد یکی با دعا نویس حرف زدم و گفت ازجایی که طلسم داشته رد شدی باطلش کرد بعد ازاون بخشی از کارام راه افتاد ولی مهمترینش موند که رفتم پیش ی دعانویس ماهر تر بهم دعا داده اما دودلم انجامش بدم یانه(گفت طلسم داری مربوط به کار هست) نظرتون برام ارزشمنده♥

اگه موکل قرآنی باشه و از آیات قران ‌خوبه 

ولی موکل جن و شیطان نه خوب نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای این کارا 

۴۰ روز سوره صوت سوره بقره پخش کن 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
نه موکل دار نیست ی سرکتاب معمولیه

منم جواب گرفتم از دعا نویس قرآنی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببین نمیشه منکرش شد خب هست ولی خب من سعی کردم قاطی این چیزا نشم ولی خب اگ واسه گشایش اموراتته ک اشکا ...

منم اعتقاد نداشتم ولی حالا به این نتیجه رسیدم که هست 

صرفا نمیشه گفت حتما کسی کاری کرده گاهی چشم بعضیا به زندگی آدم نمیاد من ی مدت واقعا داغون بودم 

نه قرار نیست به کسی آسیب برسونه  برا حل شدن کارمه 

فقط خودمو و همسرم تحت تاثیرشیم 

من واقعا ی خانمی میشناسم کارش فوق العادس ببین از باطل کردن طلسم بگیر تا نوشتن دعاهای محبتی و ....واق ...

سلام

من قبلا هم به شما گفتم تبلیغ دعانویس و... ممنوعه و تعلیقی داره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ب شدت ب این‌قضیه معتقدم‌چون بارها برام‌پیش‌اومدهو هنوزم‌پیش‌میادچون ی‌عده مریض‌حسود‌و‌چشم‌تنگ‌ دوروب ...

آره دقیقا مخصوصا من میدونم کیه که چشمش به زندگیمه و خیلی آدم بشدت حسود و خودخواهی هست توچشم خودم برام بد خواست ولی متاسفانه نمیشه اززندگی بیرونش کنم 

شمایی ک تجربه دارید من نمیخام همسرم بفهمه بنظرتون برا خودم تنها انجامش بدم جواب میده؟؟ خود دعانویس گفت هردوتون باید بخورید ازش

خب مگه چی گفتم 

دارم کمکش میکنم 

فکر کردین اینجا هر کی میاد اسم دعانویس میاره کلاهبرداره

تاپیک دعانویسی عیبی نداره تاپیکای مسخره چرت پرت عیبی نداره

تبلغ دعانویس ایراد داره

عجبا