2777
2789
عنوان

دختر داییم ازم سواستفاده میکنه

543 بازدید | 50 پست

ازدواج کرده مدام ازم توقع داره   فلان لباست رو میدی؟یکی از مانتوهام رو از وسط شهریور پوشید رفت دانشگاه    امروز بهش پیام دادم بده بهم برای سرکار میپوشم   میگفت این مانتوت رو میفروشی😶منم گفتم نه اینو خیلی دوس دارم مال دوران دانشجوییمه   یا هفته پیش پیام داد خط چشم و پنکک داری؟؟؟میخوام برم عروسی 😑منم نداشتم   داشتمم نمی‌دادم  برگام ریخت      یا ۳ ماه پیش ۱۱ صفحه ترجمه تخصصی براش انجام دادم صفحه ای بیرون ۶۵عه  گفتم تو ۳۳ بده  گفت الان نمیتونم بدم گفتم هروقت میتونی بده   ۴ ماه گذشته نداده 

آخر هفته پیش هم پیام داد دارم وام دانشجویی میگیرم ضامن میخاد فقط هم با تعهد و فیش حقوقی و حکم و این چیزا  من نمیتونم نه بگم😭میدونین انقدر نه گفتم بهش دیگه اینو نتونستم  امروز روز تعطیلیم بود ۱۱ باید دندون پزشکی میرفتم انقدر ریلکس بود انگار وظیفمه  انقدر طولانی شد من استرس گرفتم که به دندون پزشکیم نرسم و ناخودآگاه اخمام رفت توهم و کم حرف شدم  حس کردم ناراحت شد....الان اومدم خونه فکر میکنم ب این چیزا میگم چرا اخه قیافه گرفتی اونجا زشت بود  خود سرزنشی دارم 😭😭😭ازونور هم یه چیزی درونم میگه سوارت شده  اما صدای دوم قوی تره        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جوری داره سو استفاده میکنه که نمیدونم چه راهکاری بهت بدم

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

منم بودم ازت استفاده میکردم

هیچ ارزشی برای خود قائل نمیشی

خودت باعث شدی احترام نزارن بهت

دختر داییت به شما علاقه نداره.چون شما براش سود داری پیشته

شما ازش سه بار درخواست کمک کنی رد میکنه.امتحان کن

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
اسی تازه حس میکنی؟ واقعااا خواسته هاش خیلی زیاده و غیر منطقیحد و حدودت مشخص کن دختر برای خودت و وقتت ...

میدونم....😔مشکلم اینه نمیتونم به کسایی که باهاشون تو رابطم وقتی ازم چیزی میخوان نه بگم