2777
2789
عنوان

دختر داییم ازم سواستفاده میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 50 پست
بعد یه روانی اومده این وسط میگه با طناب رسانه نرید تو چاه فامیل خیلیم خوبهدختر گل شما هم این طرفت چو ...

نه هیچ وقت خوب نبوده فامیل....  من احمق بلد نیستم مرز بزارم تو روابطم و مهر طلبم

خیلی صمیمی ایم یهو نمیشه بلاک کرد باید سرد بشم نسبت بهش

نه ببین کسی که داره سواستفاده میکنه 

اگه جوابش رو قاطع ندی یعنی اره قبول کردم بلا نسبت خر و نفهمن تو راحت سواستفاده کن 

بلاکش کن فقط 

اگه بعدا چیزی ازت پرسید بگو من با آدم سو استفاده گر کاری ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کن چه برخوردایی باهات شده که اون مدل حرف زدنتو توهین و جسارت حساب نمیکنی!!!برو به کارات برس برو ع ...

نخیر وقتی حرفی میزنی پای حرفت بمون 

نشد که توهین کنی و فرار کنی یا عذر خواهی میکنی 

یا اینکه من تا فردا صبحم شده بحث میکنم تا آدمای بی ادبی مثل تو به راحتی به شعور دیگران بی جهت توهین نکن 

و نرن تو فاز نصیحت گرانه دروغ ......

بعد یه روانی اومده این وسط میگه با طناب رسانه نرید تو چاه فامیل خیلیم خوبهدختر گل شما هم این طرفت چو ...

اگه تو سالمی پس خوشحالم که مث تو نیستم.

وقتی حدومرز و شعور رفتار رو ندونی و بلد نباشی چطور به خودت احترام بذاری نمیتونی با کسی ارتباط بگیری و فک میکنی همه بدن و باید قطع رابطه کنی!

والا تو با منی که نمیشناسی هم بلد نبودی رفتار کنی و این یعنی کلا تو خانواده درست و نرمالی نبودی و کوچه‌بازاری بزرگ شدی و بیشتر ازین ازت برنمیاد

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

نه هیچ وقت خوب نبوده فامیل.... من احمق بلد نیستم مرز بزارم تو روابطم و مهر طلبم

یه مشت آویزون که الان بعضیاشون ظاهرا بهشون بر خورده توهینم میکنن 

قشنگم بحث بی فایدس 

به نظرم تاپیکتو ببند 

شما هم فقط بی تفاوت باش نسبت بهش

همه آدم ها اگر ضربه ای خوردن از کسی فامیل بوده فامیل گوشتش رو میخوره استخونش رو میکنه تو باسن آدم

مثالت😂😂😂

عزیزم حریم و مرز برا خودت نداری.

مهرطلب نیستی بلکه عزت‌نفس نداری.

امیدوارم اطرافت پر بشه از آدمای خوب.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

نه ببین کسی که داره سواستفاده میکنه اگه جوابش رو قاطع ندی یعنی اره قبول کردم بلا نسبت خر و نفهمن تو ...

انقدر سستم اصلا روم نمیشه بلاک کنم   دلم برای خودم میسوزه😭😭😭😭که همیشه من کاراش رو راه انداختم   و رفتنی برام قیافه گرفت      فقط میتونم کم کم شروع کنم و چیزی ازم خواست ندم 

اگه تو سالمی پس خوشحالم که مث تو نیستم.وقتی حدومرز و شعور رفتار رو ندونی و بلد نباشی چطور به خودت اح ...

گوه میخوری توهین میکنی 

قطعا خودت تو کوچه بازار زیاد رفتی و دم دست بودی که اینطور حرف میزنی

انقدر سستم اصلا روم نمیشه بلاک کنم دلم برای خودم میسوزه😭😭😭😭که همیشه من کاراش رو راه انداختم ...

عزیزم فامیل واسه آدم دوست نمیشه 

اشتباه منو نکن‌

ته تهش فقط ازت سواستفاده میکنن 

فامیل بارها بهم‌ثابت شده حسودن 

چیزی ازت‌خواست نده 

یا خودت کلی چیز ازش طلب کن‌ببین میده بهت یا نه