2777
2789
عنوان

بوی تند ادرار پسر دو و نیم ساله

237 بازدید | 8 پست

خانما پسر من دو سال و نیمشه. هنوز پوشک میشه متاسفانه.دو روزه پوشکشو هربار که باز میکنم ادرارش یکم بوی تند داره

رنگ ادرارش عادیه ولی بو داره

الان نمیتونم ببرمش آزمایش تا شنبه... روستا مهمونم

چی بدم بهتر شه؟

شاید از تغذیه یا آب و هوای همون روستابوده حساس نشو آب زیاد بخوره بهترمیشه آب جوشیده سردشده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یه نشونه س. یعنی وقتشه از پوشک باز بشه. 

خلقت خیلی عجیب و حساب شده است. از یه سنی دیگه واقعا نمیشه پوشک کرد مادرا این مراحل و تجربه میکنن

اگه اینطور نیس و فک میکنید غیر طبیعیه، آب زیاد بخوره خیلی براش خوبه

بهش آبلیمو با غذا بده   سیر  هم خوبه براش دمکرده نعنا یا پونه درست کن  اینارو که گفتم همشون آنتی بیوتیک طبیعی هستن و دشمن عفونت  اگه تا چند روز دیگه ادامه داشت ببر آزمایش بده  معمولا پسر بچه ها عفونت ادراری نمیگیرن اما این علامت میتونه علامت بیماری‌های دیگه هم باشه  اگه ادامه داشت یا تب کرد حتما ببر دکتر 

موقع ادرار بی قرار نمیشه؟ ممکنه عفونت داره البته اگه اذیتهولی در کل ادرار پسر بچه ها یکم بوی تندی دا ...

نه اصلا 

میدونی قبلا بو نمیداد

الان دو روزه متوجه میشم متفاوت از قبل شده