2777
2789

دوستان یه گربه نژاد دی اس اچ. همون گربه خیابونی یکسال ونیمه از نوزادی که مادرش رو گم کرده بود. به خونه مون  رفت وآمد می کرد.  بهش پناه می دادم. غذا می دادم.  نمی ذاشتم یه لحظه گشنه بمونه. حتی بچه هاش دنیا اومدند خیلی حمایت کردم تا از شیر گرفتنشون.     یکی از آشنایان که خونه شون روستاست. گفت خونه مونو موش. ورداشته. همه چی امتحان کردیم.ریشه کن نشده

منم گربه بیچاره رو برداشتم بردم خونه شون. همینکه سگشون رو دید.  به سرعت باد فرار کرد به سمت باغ و......غروب تاریک هرچه گشتیم پیدا نکردیم. عذاب وجدان شدید گرفتم. . . چند روزه از فکر اون زبون بسته که نکنه گشنه ش باشه. سردش باشه. کجا پناه گرفته. سگ و حیوونای وحشی نخورده باشند  خواب ندارم. و همه ش چشام پر اشکه. با دست خودم.آخه  

ای بابا

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا

تازه برگشته به طبیعت

جایی که واقعا باید باشه

چار تا رفیق گربه پیدا کرده داره حال میکنه وسطشون نترس

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

حیوون جاش تو طبیعته یا میخوره یا خورده میشه غذاشم خدا فراهم میکنه براشونچطور دلت برای موشه ک قراره خ ...

موش که دلسوزی نداره یه موجود کثیف و بی خاصیته..ولی گربه گناه داره