2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم انقدر این چند روز گریه کردم دیگه تا مرحله بغض میرم چشمام تیر می‌کشه نمیتونم ایشالله گره مشکلت وا شده واسه منم دعا کنید که کم آوردم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

چرا جلویه گریت رو گرفتی اصن چرا میخواستی گریه کنی؟

چون بخاطر ی‌سری مشکل‍اتم ، خیلی به فکر و ذهنم فشار اومده

تو تاپیکای قبلیم‌هم گفتم که چقدر از این مشکل رنج می‌برم ..

چون بخاطر ی‌سری مشکل‍اتم ، خیلی به فکر و ذهنم فشار اومدهتو تاپیکای قبلیم‌هم گفتم که چقدر از این مشکل ...

خب ببین من نمیتونم درکت کنم ولی اینو بخاطره خودتت میگم  

سعی کن هیچوقت جلویه گریت رو نگیری چون که مطمئن باش پیامده خوبی نداره   پس خواهشن گریه کن و اینکه سعی کن همیشه تویه هر شرایطی قوی بمونی میدونم سخته ولی شدنیه

منم انقدر این چند روز گریه کردم دیگه تا مرحله بغض میرم چشمام تیر می‌کشه نمیتونم ایشالله گره مشکلت وا ...

بمیرم برات🫠واقعاً من بدتر..آخ منم ، متأسفانه عصبای رگام دچار مشکل شدن

حتماً برات دعا می‌کنم عزیزدلم ، مشکلتون چی هست ؟- اگر شنونده‌ای خواستید ، من همیشه در خدمتتون هستم

درکت می‌کنممم..درکت می‌کنم عزیزم.:) منم همینطور ..

بمیرم برات🫠واقعاً من بدتر..آخ منم ، متأسفانه عصبای رگام دچار مشکل شدنحتماً برات دعا می‌کنم عزیزدلم ...

خدانکنه، چقدر شما مهربونی دورت بگردم🥺❤️مامانم سرطان سینه داره منم سنم زیاد نیست واقعا کم آوردم

ایشالله مشکلت حل میشه قربونت برم خدای ما هم بزرگه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خب ببین من نمیتونم درکت کنم ولی اینو بخاطره خودتت میگم سعی کن هیچوقت جلویه گریت رو نگیری چون که مطم ...

چه پیامدی ؟- امیدوارم هرچی که هست ، سرم بیاد . ی‌جورایی من ۲۴ساعته دارم جلوی گریه‌مو می‌گیرم

درسته ، دیگه جونی برام نمونده ولی دارم ادامه می‌دم ..